Abeco BCI NV Abeco BCI NV

Abeco BCI NV

Bedrijfsgegevens
Deerlijksesteenweg 101, 8530 Harelbeke +32 567 05 608 www.abeco.be peter.lambaere@abeco.be
Abeco BCI NV
Peter Lambaere Zaakvoerder

Abeco Mobility maakt van transport voor mindervaliden een prioriteit

Erkend COP constructeur (Certificaat Conformiteit van Productie) Abeco bestaat uit twee takken: Abeco Mobility en Abeco Industrie. Abeco Mobility is dé specialist in auto-aanpassingen en vervoer voor andersvaliden.

Van de ombouw van jouw voertuigen tot rolstoelliften, gas-en remaanpassingen, draaizetels, bodemverlagingen, pedaalaanpassingen en andere functieaanpassingen, aangepaste minibusjes voor rolstoel transport en zelfs rolstoelvergrendeling - als je voor Abeco kiest, kies je voor deskundigheid en professionaliteit.

Vanaf het verkrijgen van de nodige informatie tot en met het afleveren van je wagen - vertrouw op Abeco Mobility voor jouw inrichtingen en aanpassingen op het gebied van automotive. Abeco Mobility werkt nauw samen autoconstructeurs, importeurs en overheid om voor jou de ideale wagen te voorzien. Daarnaast is het bedrijf ook erkend door CARA, het Vlaams Agentschap en l'AWIPH.

Abeco Industrie: ook voor ondernemers een wagen op maat

Voor ondernemers uit de regio Harelbeke en omstreken is Abeco Industrie ook vast geen onbekende naam. Reeds sinds 1987 is het daar namelijk al dé referentie voor wie een bedrijfswagen nodig heeft met een aangepaste inrichting op maat.

Waarom je dat zou nodig hebben? Met een voertuig op maat kan je makkelijker en efficiënter werken. Ben je bijvoorbeeld zelfstandig schilder of schrijnwerker? Dan kan een bedrijfswagen uitgerust met een aangepaste inrichting jou heel wat (materiaal)stress en zoekwerk besparen!

Maak  bijvoorbeeld kennis met het unieke bott vario3 en het opbergsysteem van Abeco Industrie voor open laadbakken. En ook tal van bijkomende producten en toebehoren die jouw bedrijfswageninrichting vervolledigen, ontbreken niet: bagagedragers, signalisatie, verlichting, beveiliging van de laadruimte,...

Voor elk beroep, voor elk type voertuig en in iedere branche richt Abeco jouw bedrijfswagen in als mobiele werkplaats of rijdend magazijn op maat van wat jij nodig hebt. En dat doen ze van A tot Z mét de nodige professionaliteit en deskundigheid, en mét ondersteuning bij elke stap van de weg!

 

Van rijdend labo tot handige werkplek of wagen met aangepast pedaal - zo begin je eraan

Geen idee waar je moet beginnen? Geen probleem. Je kan bij het team ten eerste al erg makkelijk terecht met vragen. Abeco beschikt bovendien over een ruime showroom waar je verschillende modellen en inrichtingen kan gaan bekijken. Zo kan jij in real life bekijken waar je nood aan hebt. En da’s handig!

Daarnaast kan je ook makkelijk een gratis demo aanvragen en een gratis offerte op maat! Zo kunnen de vakmensen voor jou bekijken hoe ze jouw (wagen)noden optimaal kunnen invullen.

Service, kwaliteit en professionaliteit: daar kan je op rekenen!

Helemaal overtuigd van een professionele bedrijfswagen op maat? En bruist het al van de ideeën over hoe jij je voertuig wil invullen? Bij Abeco Industry kan je alvast rekenen op professionaliteit en kwaliteit.

Abeco BCI NV

Veel op de baan? Daar heb je de juiste wagen voor nodig! Gelukkig is er dan Abeco. Heb jij bijvoorbeeld een mobiele werkplaats of rijdend magazijn nodig? Of misschien moet jouw wagen wel aangepast worden aan iemand die mindervalide is? Waar je de wagen ook voor gebruikt, in welke branche of sector je je ook bevindt en welk type voertuig jij ook nodig hebt - het team van Abeco zorgt voor een wagen die helemaal op jouw maat ingericht is!

  • Bedrijfswageninrichting