Over ons

Samen sterker ondernemen
met een hart

TWS Projects realiseert lokale en nationale maatschappelijk verantwoorde projecten vanuit de kracht van het ondernemerschap, met een directe return voor bedrijven. Wij brengen bedrijven en ondernemers samen om sociale projecten en goede doelen in Vlaanderen te realiseren.

Ondersteuning voor
maatschappelijke
instituten & organisaties

Onze sociale projecten variëren van kleine noden en behoeften tot grote mobiliteitsprojecten. Wij werken op vraag van sociale organisaties, wzc’s, dieren- en natuurorganisaties, scholen, revalidatiecentra, steden en gemeenten, mensen met een beperking, ...

Zij kunnen rekenen op de steun en het engagement van onze leden die dezelfde MVO-waarden delen. Op dit moment steunen meer dan 400 leden onze MVO-ambities. 

Sociaal bijdragen
én meer winst genereren

Via onze verschillende tools krijgen bedrijven die onze projecten mee helpen realiseren hun investering terugverdiend. Elke partner geniet van uitgebreide publiciteit waardoor we hun zichtbaarheid, naambekendheid en herkenbaarheid vergroten. 
Kortweg: bijdragen aan een betere wereld terwijl je onderneming groeit. Zo eenvoudig kan het zijn. 

Zo groot is ons hart

 • > 400

  Aangesloten bedrijven

 • 10

  Afgeronde projecten

 • 7

  Actieve projecten

Kernwaarden Missie & visie Leden

  Meer over TWS Projects

 • Kernwaarden

  Onze kernwaarden zijn ons DNA. Ze bepalen ons functioneren als bedrijf en als deel van de samenleving. 

 • Missie & visie

  Wat wil jij als ondernemer bereiken? Wat zijn je doelen? Waar wil je naartoe?

  We hebben allemaal dromen en doelstellingen die we willen realiseren. Als je dromen groot genoeg zijn, kan je er je hele leven aan wijden. TWS Projects is een platform dat ondernemers en organisaties met elkaar in contact brengt, om hen samen richting (meer) succes te lanceren. 

   

 • Leden

  TWS Projects bouwt elke dag opnieuw aan een circulair economisch model, waarbij de betrokken partijen elkaar voortdurend positief beïnvloeden. Het concept van wederzijdse steun, zichtbaarheid en marketing werpt voor alle componenten z'n vruchten af. 

TWS Projects,
broeihaard van talent

Samen gaan we tot het uiterste voor ieders succes.

Geert Devloo

Geert Devloo

Founder-Manager