Bedrijfsgegevens
Oude Gentweg 81, 8820 Torhout +32 474 99 09 16 bizplus.be info@bizplus.be
BizPlus
Patrick Chalmet Zaakvoerder

De eerste werknemer

De eerste werknemer aannemen is een grote en belangrijke stap in de groei van jouw onderneming. Daarom is het belangrijk dat je weet welke procedures je moet volgen, waar je rekening mee moet houden en wat de mogelijkheden zijn qua loonkost. BizPlus ziet zichzelf niet als een sociaal secretariaat of selectiekantoor maar eerder als een plaatsvervangend personeelsverantwoordelijke of ondernemingscoach. Zij zorgen niet enkel voor de administratieve en juridische vragen, maar helpen je ook in de omgang met werknemers. Want het is belangrijk dat jouw werknemers ook graag voor jouw bedrijf werken. Hoe motiveer en evalueer ik medewerkers, hoe bied ik ze de juiste groeimogelijkheden? Voor alle personeelszaken helpt BizPlus je vanop afstand of inhouse bij jouw onderneming.

Ondernemingscoach BizPlus helpt je ook door het aanwervingsproces heen. Samen met jou stellen ze het goede profiel voor jouw vacature samen. Zij weten welke vragen te stellen en hebben ervaring in loononderhandelingen. Zo hoef jij enkel nog de keuze te maken uit de topkandidaten. Hun doel: een medewerker vinden voor jouw onderneming die op termijn zijn investering waard is. Doordat BizPlus onafhankelijk werkt, gaan zij op zoek naar het sociaal secretariaat dat aan jouw verwachtingen voldoet. Maar ook als je nog niet zeker bent of jouw bedrijf al klaar is voor een eerste werknemer of je in een zeer specifieke situatie zit, kan je bij BizPlus terecht. Zij staan je graag te woord.

Advies en ondersteuning bij sociale zekerheid.

Het aannemen van, het werken met en het afscheid nemen van werknemers is niet gemakkelijk voor kmo’s. Zij hebben vaak niet het verloop van medewerkers die grote bedrijven wel hebben. Elke hulp hieromtrent is dan ook zeer welkom. Heb je onzekerheden of vragen rond het klein verlet, woonwerkvergoeding, overuren, flexijobbers en nog zo veel meer?

Heb je prangende vragen of wil je een bijkomende mening of ondersteuning over jouw werknemers of inspectie? BizPlus zorgt ervoor dat je als KMO op beide oren kan slapen en met plezier met je personeel werkt. Zij begeleiden je bij een inspectie of bij het ontslag van een werknemer. Of je nu met werknemers of freelancers werkt, BizPlus is een laagdrempelig aanspreekpunt wanneer jij nood hebt aan advies rond sociaaljuridische vragen. Zij zoeken naar mogelijke oplossingen binnen het kader van de wetgeving en vertalen deze oplossingen in verstaanbare taal op maat voor jouw bedrijf.

BizPlus

Geen kaas gegeten van sociale wetgeving, organisatiebeleid en sociaaljuridische vragen? Bij het aanwerven van nieuw personeel komt er heel wat kijken. Hoe kan ik het loon van mijn werknemers optimaliseren, wat is de effectieve personeelskost? BizPlus beantwoordt al jouw vragen in ‘mensentaal’ en geeft jouw bedrijf ondersteuning en advies rond loonberekeningen of de optimalisatie van jouw loonkost.

 

  • Ondernemingscoach

Projecten