Verse snijbloemen & boeketten in Eke

De Groene Vallei wordt al 23 jaar met hart en ziel uitgebaat door Sarah Hinderyckx. Tot ver in de omtrek staat de sfeervolle bloemenzaak bekend voor haar grote keuze aan geurige, verse snijbloemen en decoratieve artikelen.

Er wordt bewust gekozen voor Belgische bloemen en het natuurlijke aanbod van ieder seizoen. Naast deze duurzame aanpak onderscheidt De Groene Vallei zich door haar persoonlijke, warme aanpak. Je koopt er niet zomaar een boeketje: je krijgt een fraaie selectie die bij jou en je wensen past. Maatwerk in een groen jasje.

Bloemstukken voor iedere gelegenheid

Sarah genoot een opleiding tot tuinarchitect maar verloor nooit haar passie voor bloemen. In Eke stelt ze nu bloemstukken samen voor iedere gelegenheid, van huwelijken over bedrijfsfeesten tot rouwstukken.

Ook de fleurige omkadering van je event vind je een schitterend aanbod: tafeldecoratie, feestzaaldecoratie en decoratie voor bedrijfsevents zijn slechts enkele van hun vele marktniches.

Fleurig aanbod

Sarah kiest met zorg en oog voor esthetiek een selectie decoratieartikelen uit. Ze volgt onder meer de collecties van Dekocandle, een merk dat originele kaarsen, buitenkaarsen, theelichtjes, vazen, keramiek en andere decoratieartikelen aanbiedt, tot leuke kleinmeubelen toe. Daarnaast vind je er een ruim aanbod groene planten, zowel groot als klein, die je meteen van een stijvolle bloempot kan voorzien.

Online bloemen bestellen

Bij De Groene Vallei bestel je snel en makkelijk bloemen vanuit het comfort van je woonst. Via de gebruiksvriendelijke webshop kan je uit een mooi aantal boeketten eenvoudig je keuze maken. 

De Groene Vallei

.