Bedrijfsgegevens
Heirweg 35, 9840 De Pinte +32 473 81 17 12 dekrisco.be info@dekrisco.be
Dekrisco
Kristof Depaepe Eigenaar

Renoveren zonder zorgen

Ga je een grondige renovatie tegemoet? Dekrisco heeft door de jaren heen goede samenwerkingen opgebouwd met betrouwbare en correcte aannemers voor elektriciteit, sanitair en schrijnwerkerij. Dit bespaart jou heel wat kopzorgen tijdens je verbouwingen. Dekrisco helpt jou met je binnen- en buitenwerken in Oost en West-Vlaanderen.

Dekrisco kiest voor een persoonlijke aanpak, zo kunnen ze het best voldoen aan jouw wensen. Het team komt het liefst direct naar jouw woning en kijkt naar de staat van je muur en de bijhorende oplossingen. Terwijl kies jij de nieuwe kleur of het patroon uit uitgebreide kleurstalen en behangboeken. Dekrisco staat jou altijd bij met advies bij twijfel of vragen over de verschillende mogelijkheden. Samen wordt er besloten wanneer de werken van start kunnen en kan jij weer op beide oren slapen. Kwaliteit gegarandeerd want Dekrisco werkt enkel met topkwaliteit. Alle werken worden met uiterste zorg uitgevoerd, waarbij steeds wordt gestreefd naar perfectie.

Fleur je woning op

Op zoek naar een nieuw kleurtje voor je gevel? Het herschilderen van raam- en deurwerk kan al voor heel wat verandering zorgen. Maar denk misschien ook eens aan je volledige gevel te herschilderen of met kalei te werken. Hierdoor krijgt je woning instant een heel andere look & feel. Maar ook binnenin de woning is het soms tijd voor verandering. Op zoek naar een leuke print voor op je muur? Dekrisco heeft ook ervaring in het kleven van naadloos vliespapier en behangen. Zo krijg je kreukvrije muren en hoef je zelf niet aan de slag met een pot lijm.

Dekrisco is niet alleen een kei in kalei, maar heeft ook een warm hart. Via TWS steunen ze het goede doel. Nog een reden om jouw interieur en exterieur op te knappen met Dekrisco.

Dekrisco

Gedaan met afgebladerde muren, behangpapier dat uit de mode is en vochtplekken op de muren. Schilderwerken Dekrisco doet meer dan enkel een nieuwe kleur op je muur zetten. Dankzij jarenlange ervaring heeft Dekrisco de kennis en expertise opgebouwd om ook grondige renovaties onder handen te nemen. Zij voeren de schilder- en renovatiewerken steeds met passie en een oog voor detail uit. Ze vinden het belangrijk om de perfecte realisatie aan te bieden tegen de juiste prijs. Daarom doen ze na de werken steeds een nacalculatie.

 

  • Schilder- & decoratiewerken