Dimitri Berteloot

Dimitri Berteloot

Bedrijfsgegevens

1 adres voor al jouw schilder- en decoratiewerken! 

Een nieuw laagje verf op de muren in jouw kantoor? Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe kleur voor je buitenschrijnwerk? En wat met die vloer die je eigenlijk al jaren wil vernieuwen? Bij Schilderwerken Dimitri Berteloot laat je makkelijk die makeover uitvoeren waar je al jaren van droomt. Tot aan het opknappen van jouw meubels toe.  

Binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekledingen, opfrissing van jouw meubels, de vervaardiging van stalen deuren of een totaalpakket met alles erop en eraan? Voor elke dienst kennen de vakmannen van zaakvoerder Dimitri zijn team sowieso de juiste techniek.  

Zo bieden ze bijvoorbeeld de mogelijkheid aan om jouw interieur te bekleden via de ICE-techniek. Daarmee creëer je moeiteloos een extra dimensie op je muren dankzij het semi-transparant diepte-effect die de techniek met zich meebrengt. Of je kan kiezen uit diverse types behangpapier, decoratieve lijsten, muurstickers en meer om de binnenkant van jouw woning of kantoorgebouw hélemaal af te maken.  

Een mooie extra? Da’s sowieso de optie om ook jouw vloeren te laten aanpakken, en om zelfs stalen deuren te laten integreren. Want eerlijk is eerlijk - wat ben je met een mooie laag verf als je vloer en je deur niet geheel naar je smaak zijn?  

De finishing touch tenslotte zit ‘m sowieso in de optie om ook jouw meubels te laten opfrissen. Zo kan jij bijvoorbeeld die oude kast laten herschilderen, of zandstralen. Ideaal om je nieuwe interieur af te werken dus! 

En ook wie zijn buitenschrijnwerk wil laten aanpakken, is in Anzegem aan het juiste adres. Kaleien, pastime.. Het is slechts een greep uit de vele technieken waaruit je bij Schilderwerken Dimitri Berteloot kan kiezen om jouw buitenruimte op te frissen. 

Ben je klaar om jouw interieur én buitenruimte een volledige make-over te geven? Vraag dan ook eens naar het totaalpakket. Daarbij pakken Dimitri en zijn team alles in één keer aan als een geheel. Ideaal voor wie zoveel mogelijk cohesie wil in en rond zijn ruimte! 

Een persoonlijke aanpak op maat van jouw interieur 

Hoe Dimitri en zijn team de referentie werden in Anzegem en omstreken? Simpel. Dankzij het oog voor detail en de persoonlijke aanpak waar je op kan rekenen. Jouw wensen staan steeds voorop en het team denkt mee na over oplossingen om van jouw ruimtes een mooi en harmonieus geheel te maken. 

Bovendien beschikt Schilderwerken Dimitri Berteloot ook over een uitgebreid partnernetwerk. Handig, want zo weet jij ook meteen bij wie je moet zijn voor andere zaken en vermijd je chaos. 

Zaakvoerder Dimitri: van loondienst naar eigen zaak 

Dimitri is een gepassioneerd schilder in hart en nieren. Voor hem was het dan ook belangrijk dat hij eerst zelf voldoende schilder- en renovatie ervaring op de teller had alvorens hij aan een eigen zaak kon beginnen. Fast forward naar enkele jaren later, nu zijn bedrijf een succesvolle en bloeiende onderneming geworden is met stuk voor stuk erg geslaagde projecten op de teller! 

Dimitri Berteloot

Een nieuwe look voor je huis of je kantoorgebouw? Dat begint bij een verse laag verf! En misschien wil je die ene muur wel behangen? Wat je ook wil schilderen, renoveren of behangen en naar welke look je ook op zoek bent - bij TWS Projects-lid Schilderwerken Dimitri Berteloot wordt jouw interieur goed verzorgd! Al meer dan 10 jaar is dat namelijk dé referentie voor schilder- en decoratiewerken in Oost- en West-Vlaanderen.  

  • Schilder- & schrijnwerken