Bedrijfsgegevens
Dimi Van der Schueren Zaakvoerder

Centrale verwarming, loodgieterij en sanitaire installaties: bij Dimi en zijn team kan je terecht

Nieuwe woning aan het bouwen en nood aan een loodgieter? Of misschien ben je wel aan het renoveren? En wat met dat onderhoud van je centrale verwarming dat je al even aan het uitstellen ben? Wat jouw situatie ook is - Dimi Van der Schueren zorgt graag voor een uitstekende service op drie verschillende domeinen: sanitaire installaties, centrale verwarming en loodgieterij.

Wil je bijvoorbeeld een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie laten plaatsen? Dan geven Dimi en zijn team je graag advies over de soort installatie die het best jouw noden invult, daarbij telkens rekening houdend met jouw budget. En ook na plaatsing kan je rekenen op onderhoud en eventuele herstellingen.

Maar ook voor wie een loodgieter nodig heeft - bijvoorbeeld wanneer je met een lekkage zit (al hopen we uiteraard voor jou dat dit niet het geval is!) - mag vertrouwen op de service van Dimi en zijn team. Van begin tot eind, installatie tot herstel en alles daartussen: op de snelle service en jarenlange ervaring van deze loodgieter(s) kan je bouwen.

Je hoeft daarvoor trouwens ook geen problemen te ondervinden - ook voor het plaatsen van nieuwe sanitaire installaties mag je op Dimi vertrouwen. Ben je van plan om een nieuwe keuken, badkamer of iets anders te plaatsen waarvoor je de uitgebreide expertise van deze loodgieter goed kan gebruiken? Jij stelt jouw wensen en budget op - het team van Dimi Van der Schueren doet de rest!

Tot slot kan je er ook terecht voor renovatieprojecten van A tot Z. Zat je dus al even te denken aan een opfrissing van je verouderde keuken of wil je jouw badkamer een make-over geven? Je weet nu alvast bij wie je kan aankloppen!

Kwalitatief, professioneel én in heel België - dit mag je verwachten van Dimi Van der Schueren

Een waardet Dimi Van Der Schueren hoog in het vaandel draagt? Zorgen voor kwaliteit. En dat bedoelt hij letterlijk én figuurlijk. Je kan bij deze vakman niet alleen rekenen op een service die barst van de kwaliteit, maar ook de materialen waarmee hij werkt zijn erop voorzien om lang mee te gaan.

Daarnaast is het voor Dimi erg belangrijk dat er ten volle rekening gehouden wordt met je budget bij het aanleveren, onderhouden of herstellen van je gevraagde installaties. Daarom worden er jou telkens verschillende opties aangeboden op maat van wat je wensen zijn en  wat het kostenplaatje mag inhouden.

Om jou een zo goed mogelijke service te kunnen bieden, scholen de experts van Dimi Van der Schueren zich overigens continu bij. Zo kunnen ze jou zo gericht mogelijk te helpen met de beste opties op de markt!

En last but not least - waar je je ook bevindt, Dimi en zijn team komen graag naar jou toe. Over heel België kan jij rekenen op een uitstekende service!

Wie een totale vernieuwing, een klein of groot onderhoud of herstellingswerken nodig heeft van zijn centrale verwarming, sanitaire installaties of andere loodgieterij kan rekenen op de expertise van TWS Projects-lid Dimi Van der Schueren. Vakwerk door een professional, binnen een redelijk budget en in heel België? Daar kan je van op aan!

  • Sanitaire & loodgieterij