Garage Ma Campagne

Garage Ma Campagne

Bedrijfsgegevens
Garage Ma Campagne
Dominiek Vandenbussche Zaakvoerder

Gevestigde Ford-verdeler in Izegem & omstreken 

Wie in de garage binnenwandelt, merkt het ongetwijfeld meteen op. Kwaliteit, zekerheid, klantgerichtheid en een vakkundige manier van aanpakken zorgen hier in Izegem voor een service waar je met een gerust hart over naar huis mag schrijven. Het allerbelangrijkste voor de garage - da’s namelijk het opbouwen van een langdurige en duurzame relatie met elke klant.  

Binnenkomen doe je er in een spectaculaire toonzaal die volstaat met zowel de nieuwste Ford modellen als tweedehandswagens in perfecte staat. Verwacht je aan een gezellige babbel met één van de showroom medewerkers die luistert naar jouw noden om je zo de perfecte wagen aan te raden. Familiewagen, bedrijfswagen of ‘stadswagentje’? Waar je je auto ook voor wil gebruiken, je vindt er sowieso je gading. 

En wat met dat jaarlijks onderhoud van je wagen, of een herstelling wanneer je per ongeluk nét je parkeerplek iets te nauw ingeschat hebt? Geen nood - ook daarvoor kan je bij de garage terecht. Want service - of het nu voor, tijdens of na verkoop is - is hier altijd key. 

Nieuwe auto of liever tweedehands? Garage Ma Campagne biedt het allemaal! 

Toe aan een spiksplinternieuwe wagen? Bij Garage Ma Campagne vind je de nieuwste modellen personenwagens, bedrijfswagens, SUV’s & crossovers, hybride & elektrische wagens & performance wagens. En ook handig: online kan je zelfs zien welke modellen er binnenkort te verwachten zijn in de showroom. 

Maar ook tweedehands liefhebbers kunnen er hun hartje ophalen! ⅘ deurs-modellen, lichte vrachtmodellen of SUV, offroad en 4X4-wagens? Zowel online als in de showroom zelf vind je een behoorlijk assortiment aan tweedehandswagens in perfecte staat. Wie dus geen budget heeft voor een nieuwe wagen - of het simpelweg wat groener wil aanpakken - vindt er de wagen op zijn maat.  

Ideaal voor ondernemers: lease je wagen of werk met fleet opties 

Als ondernemer is het niet altijd even gunstig om een nieuwe wagen te kopen - en al zeker niet voor elk personeelslid. En dat hebben ze bij Garage Ma Campagne maar al te goed begrepen! Daarom kan je er dus niet alleen terecht om een wagen te kopen. Je kan er ook wagens leasen, of werken met fleet. 

Wat is zo een fleet optie? In feite vooral: minder zorgen. Je wagenpark wordt bij fleet opties namelijk beheerd door de Ford-verdeler. Jij hoeft je dus over zaken als jaarlijks onderhoud, herstellingen en meer niet meer druk te maken. Bij Garage Ma Campagne zorgen ze voor jouw wagens! 

Al is het leasen van één of meerdere wagens - naargelang je personeelsbestand en noden natuurlijk - ook een mooie optie. Daarbij ga je je wagen(s) huren via een contract voor een x aantal jaren naar jouw keuze.  

Ten slotte kan je bij Garage Ma Campagne nog terecht om een auto te huren voor een korte periode. Ideaal bijvoorbeeld voor wie een teambuilding op de planning heeft staan en daarvoor met een minibusje collega’s moet rondrijden. Of misschien ga je wel een weekendje weg? 

Garage Ma Campagne helpt je graag. Veel plezier alvast! 

Garage Ma Campagne

Wie een nieuwe Ford-wagen wil kopen, stelt voortaan zijn gps best in richting Izegem! Al meer dan 50 jaar is Garage Ma Campagne daar namelijk dé Ford wagen verdeler bij uitstek. Huren of kopen? Nieuw of tweedehands? En wat met onderhoud? Bij Garage Ma Campagne beantwoorden ze alvast graag jouw vragen en bieden ze je een betrouwbare partner in mobiliteit! 

 

  • Ford dealer/Garage

Projecten