Bedrijfsgegevens
L&C Profile
Lander Van Steenbrugghe Zaakvoerder

Hoge kwaliteit is niet altijd een hoge prijs

Een persoonlijke aanpak is bij L&C Profile zeer belangrijk en zij gaan daarom altijd op zoek naar de beste oplossing voor jouw woning. Bij de zoektocht naar de beste oplossing wordt altijd rekening gehouden met de hoogste kwaliteit aan de beste prijs. De ramen en deuren bij L&C Profile hebben altijd een hoge afwerkings- en kwaliteitsgraad. Zo ben jij op korte en lange termijn tevreden.

Ramen en deuren worden bij L&C Profile op maat gemaakt en het productieproces wordt steeds goed opgevolgd. Dit zorgt voor een kleine foutenmarge en grote tevredenheid. De ramen en deuren worden professioneel geplaatst door het team en staat na plaatsing ook tot jouw dienst met een glimlach. Naast functionele ramen en deuren, kan je bij L&C Profile ook terecht voor screens, vliegenramen, rolluiken en sectionale poorten.

PVC, aluminium of hout?

Je kan terecht bij L&C Profile voor ramen en deuren in alle stijlen, van klassiek tot modern. Steeds voorzien van deskundig advies over mogelijkheden en oplossingen voor jouw woning. Zo heb je niet alleen een raam of deur die bij de stijl van jouw woning past, maar ook functioneel en energiezuinig is en tal van comfort biedt. Als klant kies jij steeds mee het materiaal en de stijl van de ramen en deuren.

L&C Profile plaatst niet enkel ramen en deuren bij nieuwbouw, maar helpt jouw woning ook om te toveren tijdens een renovatie. Met nieuwe ramen en deuren krijgt jouw woning onmiddellijk een nieuwe uitstraling.

L&C Profile

Op zoek naar nieuwe ramen of deuren om de kwaliteit te verbeteren of voor een nieuwe look te gaan? Dan ben je bij L&C Profile aan het juiste adres. Als jong en dynamisch familiebedrijf weten zij perfect hoe het is om van jouw huis een mooie thuis te maken. Zij begeleiden je volledig tijdens het beslissingsproces om tot een passende keuze te komen voor jouw ramen en deuren. L&C Profile biedt hoge kwaliteit in ramen en deuren in PVC, aluminium en hout. Dankzij de jarenlange ervaring in de verkoop, levering en plaatsing van ramen en deuren, vinden zij de perfecte oplossing in samenspraak en persoonlijk overleg met jou.

 

  • Raam- & deurinstallatie