Bedrijfsgegevens
Tenbossestraat 94, 9660 Brakel +32 (0) 475 81 91 39 www.multigusti.one/ info@multigusti.one
Mevr. Hilde Goossens Zaakvoerder

Dessertwijnen, exclusieve wijnen en zelfs champagne

“Bij Multi Gusti zijn we écht gepassioneerd door wijn, en dat merk je aan onze service”, vertelt Sommelier-conseil Hilde Goossens. “Niet alleen bieden we een erg zorgvuldig geselecteerd, gevarieerd en rijk gamma aan wijnen en andere dranken aan - we vertellen je er ook graag alles over. Die persoonlijke toets  onderscheidt ons van traditionele wijnhandelaars.”

Via de website van Multi Gusti kan je makkelijk en snel online wijn en andere dranken zoals champagne en porto bestellen naar keuze via de uitgebreide webshop. Ook handig: je kan filteren op land van herkomst, type wijn, wijnhuis en zelfs wijndruiven.

In het assortiment vind je heel wat verschillende soorten wijnen. Je kan kiezen uit ‘blends’ - ofwel wijnen die samengesteld zijn uit verschillende druiven - of monocépages - wijn die gemaakt is uit één en dezelfde druif. Daarnaast biedt deze wijnhandelaar ook champagnes van champagnehuis Mondet aan en porto.

Zie je door de wijnranken de druiven niet meer (wijn-mopje!)? Wil je vrienden, familie of een zakenrelatie wijn cadeau doen, maar weet je eigenlijk niet zo goed welke wijn je moet kiezen? Ook dan schiet Multi Gusti jou te hulp! Je kan ervoor kiezen om een heus pakket op maat te laten samenstellen op basis van je budget en je verwachtingen. Daar krijgen jij en de ontvanger ook dan ook de nodige informatie bij.

Plan een wijndegustatie bij Multi Gusti in Brakel

Een origineel cadeau? Een leuke teambuilding activiteit? Of gewoon: een fijn samenzijn met vrienden en/of familie? Ook daar kan het team van Multi Gusti jou bij helpen. Zij organiseren voor jou graag een wijndegustatie met alles erop en eraan!

 “Een wijndegustatie is een leuke gelegenheid om samen te komen met je vrienden en familie, maar het kan ook een perfecte teambuilding-activiteit zijn om de band met je collega’s aan te halen”, vertelt Hilde. “Tijdens onze wijndegustaties proef je niet alleen van onze lekkerste wijnen in een mooie setting, je krijgt ook uitleg over de herkomst van de wijn én we vertellen je welke wijn je met welke gerechten kan combineren. Zo leer je weer wat bij!”

Zelf lekkere wijnen kopen bij Multi Gusti in Brakel?

Zie je jezelf al sippen van een heerlijk glas wijn, wil je graag een verrassingspakket versturen of zie je zo’n wijndegustatie wel zitten? Neem contact op met Hilde en haar team via +32 (0) 475 81 91 39 of surf naar www.multigusti.one voor meer informatie!

Het ultieme relatiegeschenk voor vrienden, zakenpartners, collega’s en zelfs klanten? Ongetwijfeld een mooie fles lekkers! Van heerlijke dessertwijnen tot mousserende wijnen, verschillende soorten champagnes van het huis Mondet  en zelfs porto - bij Multi Gusti kan je terecht voor heel wat lekkers in flessen. De persoonlijke service én extra wijnweetjes krijg je er gratis en voor niets bij. En wist je dat Multi Gusti voor jou ook wijndegustaties met alles erop en eraan kan organiseren? 

  • Wijnen