Bedrijfsgegevens
Oude Maalderij
Jeffrey Decandt Zaakvoerder

Lekker tafelen bij restaurant Oude Maalderij in Eke

Ga je graag lekker eten maar geef je je oog ook graag de kost? Bij restaurant Oude Maalderij in Eke is het niet enkel culinair genieten, maar ook visueel is je bord een plaatje. De gerechten worden steeds gemaakt met traditionele producten. Hierdoor kan jij genieten tijdens je lunch of diner van eerlijke en pure smaken van een klassieke keuken in een nieuw jasje.

Lunchen of dineren bij Oude Maalderij doe je in alle rust met zicht op de vijver, de mooie tuin en het landelijke en rustieke interieur. Kom je met kleine kinderen, dan is er een kinderhoekje en geniet je van de familiale sfeer bij het restaurant in Eke. Maar ook kan je een ruimte afhuren zodat jij met je gezelschap kan genieten van een gezellige maaltijd. Of dat nu voor een huwelijksfeest, een koffietafel of een bedrijfsfeest is. Het restaurant is volledig aangepast aan grote groepen. Zo is het gemakkelijk bereikbaar, is er ruime parkeergelegenheid en is het rolstoelvriendelijk. In Oude Maalderij breng je elk event tot een succes.

Vlaamse en Franse klassiekers met een twist

Chef-kok Jeffrey Decandt baat samen met zijn vrouw Laurence Bulté, die in de zaal staat, restaurant Oude Maalderij uit. Dankzij zijn jarenlange ervaring heeft Jeffrey zich vooral gespecialiseerd in de Franse en Vlaamse keuken. Je kan dan ook altijd echte klassiekers, zoals steak tartaar, op de kaart vinden. Maar ook seizoensgebonden klassiekers, zoals asperges à la flamande, zet Oude Maalderij op de kaart. Zo wordt er steeds met verse, lokale en seizoensgebonden producten gewerkt. Ook verrast de chef-kok zijn gasten wekelijks met een nieuwe traditionele en lekkere lunchmenu.

Geniet je graag van een degustatiemenu, dan kan je kiezen uit een drie- of viergangenmenu dat elke maand wijzigt. Of zo is er ook het menu ‘Chef Oude Maalderij’, een driegangenmenu dat speciaal is samengesteld om nieuwe gerechten te leren kennen. Dankzij de optie om aangepaste wijnen te nemen, schuif jij gewoon met je voetjes onder tafel en kan je genieten van een lekker avondje uit.

Oude Maalderij

Het zilte gevoel van oesters met een sprankelende champagne. Gevolgd door een open ravioli gevuld met pulled porc en bimi. De smaak blus je met een lekkere rode wijn. Als kers op de taart nog genieten van een zoetigheid. De glimlach die op je mond verschijnt wanneer je de chocolade uit de moelleux ziet lopen. Ook aan het watertanden nu? Bij restaurant Oude Maalderij in Eke geniet je van een klassieke keuken met een moderne touch.

 

  • Horeca