Quatre Mains Piano's

Quatre Mains Piano's

Bedrijfsgegevens
Quatre Mains Piano's
Benedikte Van Farsse Eigenares

Dé muziekwinkel in Gent voor Yamaha, Fazioli en tweedehands piano's

Elke muzikant weet dat geen enkele piano hetzelfde voelt en klinkt. Daarom biedt Quatre Mains Piano’s tal van verschillende merken aan. Hun internationale uitstraling groeit dankzij hun rijk aanbod buffet- en vleugelpiano's. Ze verdelen de merken Yamaha’s, Grotrian-Steinweg, Sauter en Seiler en het exclusieve vlaggenschip Fazioli. Quatre Mains Piano’s schenkt ook een tweede leven aan piano’s door ze als tweedehands aan te bieden of door ze te verhuren. Zo vindt elke muzikant een piano voor zijn of haar budget. Zij helpen muzikanten, docenten muziek, professionelen en particulieren aan het instrument van hun dromen.

Ben je op zoek naar een piano voor een concert, een feest of voor in je muziekschool? Quatre Mains Piano’s staat voor full service aanpak. De concertservice instrumenten worden op continue basis gevontroleerd en in topconditie gehouden. 

Service met een persoonlijke aanpak

De nummer één prioriteit bij Quatre Mains Piano’s is om een uitstekende service te verlenen. Naast piano's verhuren ze ook historische instrumenten zoals pianofortes, klavecimbels en orgels in de grote Europese operahuizen.

In hun winkels in Gent en in Mechelen kan je altijd terecht voor een pianopraatje vol passie en kan je de instrumenten uitproberen. Zoek je accessoires voor je piano zoals een nieuwe stemsleutel of metronoom? Dan biedt Quatre Mains Piano’s een uitgebreid aanbod aan. Dankzij hun ervaren team maak je zeker de juiste keuze, of het nu een nieuwe of een tweedehandse piano is.

Meer artiesten vinden de weg naar Quatre Mains Piano’s. Niet enkel voor hun showroom, maar ook voor de B&B erboven die ze daar hebben ingericht. Ook als niet muzikant kan je steeds terecht in één van de vijf gastenkamers om Gent te bezoeken.

Bij Quatre Mains Piano’s hebben ze ook een muzikaal hart van goud. Zij werken met tal van muzikanten, van kleine vzw’s tot grote bedrijven. Zo zorgden zij met Ondernemers met een hart ervoor dat de muziekschool van De Pinte een nieuwe vleugelpiano kreeg. Ook zijn zij de drijfveer achter het Gentse project 123-piano waarbij ze elk jaar piano’s gedurende een maand op publieke plaatsen zetten. Kunstenaars bewerken de piano’s en iedereen mag ze bespelen.

Ontluik je muzikaal talent in de showroom in Gent of Mechelen.

Quatre Mains Piano's

Quatre Mains Piano's heeft high-end vleugels en piano's ondergebracht in twee unieke panden in Gent en Mechelen. Het zijn twee locaties waar pianisten met enkele noten ontroeren en muziekliefhebbers gepassioneerd in gesprek gaan. Waar internationale artiesten een thuis vinden en de ruimte en middelen krijgen om te werken, te musiceren en te ontspannen. Op zoek naar een nieuwe Fazioli, de Ferrari onder de vleugelpiano's, een buffetpiano voor de dochter of een tweedehandse vleugel om thuis concerten te organiseren? Bij Quatre Mains Piano's in Mechelen of Gent vind je zeker een klavier dat bij jou past.

 

 

  • Piano-services & Concertinstrument-verhuur