Bedrijfsgegevens
Doornzeelsesteenweg 72, 9940 Evergem +32 473373438 qurtinz.be info@qurtinz.be
Qurtinz
Steven Haneca Zaakvoerder

Gordijnen kiezen in het comfort van jouw thuis

Een showroom vol gordijnen naar je thuis laten komen, heeft alleen maar voordelen. Zo zie je of de kleuren matchen met je muren en hoef je het huis niet te verlaten. Maar ook voor de adviseurs van Qurtinz is dit een voordeel. Zo zien zij direct wat technisch mogelijk is bij jou thuis en kunnen ze alles goed opmeten. Hierdoor maken zij sneller een correcte offerte op. De adviseurs kunnen zo de overheadkosten laag houden, wat ook leuk is voor jou als klant.

Bij Qurtinz geloven ze in een persoonlijke aanpak. Ze willen de ruimte niet enkel zien, maar ook voelen en beleven. Zo kunnen ze gericht advies geven in jouw situatie. Op de website krijg je al een voorproefje van de verschillende kleuren, stoffen en ophangsystemen.

Elke ruimte is verschillend en elke woning heeft zijn eigen stijl. Zie je graag een landelijke stijl of heb je een Scandinavisch interieur? Smaken verschillen, daarom biedt Qurtinz raamdecoraties in verschillende stijlen aan. Van industrieel tot klassiek en van landelijk tot modern. Persoonlijkheid en een eigentijdse sfeer staan steeds centraal.

Inspiration Houses

Qurtinz heeft momenteel ook fysieke vestigingen, Inspiration Houses, in enkele grote steden. Heb je nood aan advies of vragen? Dan kan je binnenspringen in de vestigingen in Gent, Roeselare, Evergem en Antwerpen. De focus ligt op de showroom naar je thuis brengen en daarom zijn de adviseurs een halve dag per week in de Inspiration Houses. Maar maak gerust een afspraak en ze helpen je met plezier verder. De panden zijn ingericht als een woonhuis. Zo krijg je een zachte huiselijke sfeer en inspiratie in de vestigingen.

In de Inspiration Houses kan je al een eerste keer kennismaken met de verschillende stijlen en soorten van raamdecoratie. Weet je nog niet of je plisségordijnen, rolgordijnen of shutters wilt? Het kiezen van de juiste raamdecoratie is dan ook niet zo vanzelfsprekend. Onze adviseurs leggen je alles uit aan de hand van de voorbeelden in de winkel. Zij weten alle voor- en nadelen van de verschillende opties en kennen de laatste trends. Zo kan je de visuele verschillen en de verschillende texturen al een eerste keer ontdekken. Want de juiste raamdecoratie geeft een persoonlijke touch aan jouw woning, zodat jij je onmiddellijk thuis voelt.

Qurtinz

De kleuren van gordijnen zijn in de showroom altijd anders dan bij jouw thuis. Wat in de winkel zo mooi leek, lijkt nu toch niet helemaal bij de kleur van de muren te passen. Ook het afschuimen van verschillende gordijnenwinkels kan veel tijd in beslag nemen. Qurtinz vond hier de oplossing voor en neemt de showroom mee naar je thuis. Zo zie je hoe de gordijnen echt passen in jouw interieur en lichtval, want in kunstlicht ziet alles er natuurlijk anders uit.

 

  • Raamdecoratie