Wilde Broodje

‘t Wilde Broodje: heerlijke belegde broodjes in Roeselare!

Bedrijfsgegevens

De beste broodjes van Roeselare vind je in deze broodjeszaak!

Vroeger bekend als de Krokantino van Roeselare, sinds 5 jaar bekend als ‘t Wilde Broodje. In 2018 kocht zaakvoerder Iris Dewilde de oude Krokantino over en toverde ze hem om tot ‘t Wilde Broodje. Het resultaat: een plaats waar het gezellig vertoeven is en waar je bovendien lekkere broodjes en andere maaltijden haalt.

“Toen we hoorden dat de Krokantino te koop stond, hebben we geen moment getwijfeld", vertelt Iris. “Ik zag meteen mijn nieuwe zaak onmiddellijk voor me: een plek waar kwaliteit en smaak centraal staat, waar elk broodje gesmeerd wordt met de glimlach en waar elk gerecht bereid wordt met een mooie portie liefde.”

“Vandaag de dag is ‘t Wilde Broodje een echte referentie geworden in Roeselare en omstreken”, gaat ze verder. “Dat is niet zomaar. Mensen komen hier graag hun broodje of ander lekkers halen, omdat ze weten dat ze producten en service krijgen van topkwaliteit!”  

Belegde broodjes bestellen in Roeselare en omstreken

Een alom bekend probleem bij heel wat broodjeszaken? De wachtrijen. Maar ook daar vond Iris een oplossing voor. “Bij ons bestel je je broodje, je pasta, je salade of meer gemakkelijk via de website. Je kiest een gewenst afhaaltijdstip en voilà - wij maken je bestelling klaar! Je lekkers ligt klaar voor jou op het gewenste tijdstip en jij hoeft niet meer aan te schuiven. Erg handig!

Iris hecht hier veel belang aan, omdat ze de klanttevredenheid bevorderen. “De klant staat bij ons centraal. Als zij tevreden zijn, ben ik dat ook! Kan ik dus ook maar iets doen om de klant blij te maken? Dan doe ik dat met plezier.”

Zin gekregen in een heerlijk belegd broodje of andere snack van 't Wilde Broodje?

Bestel via de website. Zaakvoerder Iris gaat aan de slag om het voor jou het lekkers klaar te leggen tegen jouw gewenste ophaaltijdstip! Ontdek via de knop hieronder meer over dit TWS Projects-lid!

Wilde Broodje

Een heerlijke smos met kaas en hesp? Een lekkere salade? Of liever pasta als lunch? Waar je ook zin in hebt, bij broodjeszaak ‘t Wilde Broodje in Roeselare maken ze het met de glimlach voor je klaar. Ook voor panini’s, speciale kazen, en zelfs heerlijke chocoladebroodjes ben je er aan het juiste adres.

  • Broodjeszaak