‘t Wilde Broodje

‘t Wilde Broodje: heerlijke belegde broodjes in Roeselare!

De beste broodjes van Roeselare vind je in deze broodjeszaak!

Vroeger bekend als de Krokantino van Roeselare, sinds 5 jaar gekend als ‘t Wilde Broodje. In 2018 kocht zaakvoerder Iris Dewilde de oude Krokantino over en toverde ze hem helemaal om tot ‘t Wilde Broodke. Het resultaat: een gezellig ingerichte zaak waar je lekkere broodjes en andere maaltijden haalt, en waar je zelfs graag even blijft zitten.

“Toen we hoorden dat de Krokantino te koop stond, hebben we geen moment getwijfeld’, vertelt Iris. “Ik zag meteen mijn nieuwe zaak onmiddellijk voor me: een plek waar kwaliteit en smaak centraal staat, waar elk broodje gesmeerd wordt met de glimlach en waar elk gerecht bereid wordt met een mooie portie liefde.”

Hoewel ze houdt van haar nieuwe leven en haar broodjeszaak, is het voor Iris de laatste jaren niet altijd even makkelijk geweest om ‘t Wilde Broodje draaiende te houden. “Door de Coronacrisis zat ik ruim anderhalf jaar na mijn opstart al met een verplichte sluiting”, vertelt ze. ‘En zelfs wanneer de maatregelen versoepelden, bleef het moeilijk. Bij heel wat mensen leefde namelijk nog steeds veel angst. Daardoor bleef het volk uit.’

Hoewel ‘t Wilde Broodje het net zoals heel wat andere horecazaken zwaar te verduren kreeg, kijkt Ilse nu positief naar de toekomst. “Vandaag de dag is ‘t Wilde Broodje een echte referentie geworden in Roeselare en omstreken. Mensen komen hier graag hun broodje of ander lekkers halen omdat ze weten dat ze producten en service krijgen van topkwaliteit!” 

Belegde broodjes bestellen in Roeselare en omstreken

Een alom bekend probleem bij heel wat broodjeszaken? Die verdomde wachtrijen. Maar ook daar vond Ilse een oplossing voor. “Bij ons bestel je je broodje, je pasta, je salade of meer gemakkelijk via de website. Je kiest een gewenst afhaaltijdstip en voilà - jouw lekkers ligt op jou te wachten. Zo hoef je niet meer aan te schuiven!”

Ilse hecht aan dit soort oplossingen heel wat belang, omdat ze de klanttevredenheid bevorderen. “De klant staat bij ons centraal. Als zij tevreden zijn, ben ik dat ook! Als ik dus ook maar iets kan doen om de klant hier nog blijer te zien buitengaan, doe ik dat met plezier.”

Zin gekregen in een heerlijk belegd broodje van deze broodjeszaak?

Bestel via de website van ‘t Wilde Broodje makkelijk jouw broodje naar keuze. Zaakvoerder Iris gaat graag aan de slag om het voor jou klaar te leggen tegen jouw gewenste ophaaltijdstip! En euh… Ontdek via de knop hieronder meer over dit TWS Projects-lid!

‘t Wilde Broodje

Een heerlijke smos met kaas en hesp? Een lekkere salade? Of liever pasta als lunch? Waar je ook zin in hebt, bij broodjeszaak ‘t Wilde Broodje in Roeselare maken ze het met de glimlach voor je klaar. En ook voor panini’s, speciale kazen, en zelfs heerlijke chocoladebroodjes ben je er aan het juiste adres.

Projecten