Bedrijfsgegevens
Roeselarestraat 180, 8560 Wevelgem +32 477 43 47 00 www.tmssoftware.com sales@tmssoftware.com

TMS Software: dé leverancier van technologie

Softwareontwikkelaars focussen zich graag op waar ze goed in zijn - namelijk: het samenstellen van software met reeds aangeleverde bouwstenen. Daarom levert TMS Software technologische componenten die de ontwikkelaar op zijn beurt verder kan uitwerken en afwerken. Een goede basis leggen, dat is dus waar TMS voor staat.

Ondernemer met een hart voor de jeugd

Als zaakvoerder weet Bruno Fierens als geen ander dat de jeugd de toekomst vormt en daar wil hij met zijn bedrijf dan ook sterk op inzetten. Elk jaar geeft hij daarom 2 studenten de unieke kans om een jaar lang mee te draaien in het bedrijf om zo de kneepjes van het vak aan te leren.

Fierens wil hen zijn passie, kennis, expertise en ervaring meegeven om zo de technologische kennis van Vlaanderen verder te verzekeren in de toekomst. Als andere ondernemers dan ook nog eens zijn voorbeeld volgen, is de missie voor hem helemaal geslaagd.

Hoe het allemaal begon

In 1995 begon Bruno Fierens heel bescheiden aan zijn succesverhaal. Als lid van een plaatselijke tennisclub besloot hij om voor zijn club software te ontwikkelen. Het automatiseren van het beheer van de leden en het reserveren van de terreinen was een kolfje naar zijn hand.

Omdat hij ook nog met andere opdrachten aan de slag was, ontdekte Fierens al snel dat de bouwstenen voor het maken van software zo goed als overal eender zijn, alleen de toepassing ervan verschilt. De aanzet voor TMS Software was hiermee gegeven.

Vandaag kan TMS Software haar activiteiten verder uitbouwen met een Belgisch team van 7 medewerkers en een internationaal team van 9 softwareontwikkelaars. Die laatsten bezitten de, voornamelijk technische, expertise die in België niet te vinden is, maar onmisbaar is in de verdere evolutie van het bedrijf.

Van bescheiden hobby IT’ers tot grote multinationals

TMS Software concentreert zich op het ontwikkelen van alle bouwstenen waar een softwareontwikkelaar nood kan aan hebben. Om die reden is het klantenbestand van het bedrijf dan ook zeer uiteenlopend. Van het bedenken van games, over het opzetten van zakelijke software voor eenmanszaken tot het uitbouwen van de volledige software van een multinational, al deze ontwikkelaars kennen de weg naar TMS software

Daarnaast biedt het bedrijf nog een extra service aan waarmee ze zeker het verschil maken.

De mogelijkheid tot het aanvragen van een testversie die samen met professionele technische ondersteuning geleverd wordt, is uniek in de softwareontwikkeling.

Kan jouw bedrijf softwareoplossingen gebruiken? Contacteer TMS Software!

TMS Software

TMS Software is zonder twijfel hét bedrijf dat de basis vormt voor de meeste uiteenlopende softwaretoepassingen. Het ontwikkelen van software kan niet zonder daarvoor over de nodige losse bouwstenen te beschikken. Het is namelijk de samenstelling van al die kleine bouwstenen die de vooropgestelde software maakt tot wat het is. Voor het ontwikkelen daarvan is echter heel wat kennis en expertise nodig… En die heeft TMS Software!

 

 

  • Software ontwikkeling

Projecten