Bedrijfsgegevens
Sint-Martens-Latem, Oost-Vlaanderen +3292964040 voyage-unique.be pedro@voyage-unique.be

Voyage Unique staat voor: "iedere reis moet uniek zijn". Dit bekende reiskantoor streeft al meer dan 30 jaar naar het ultieme reisgenot van zijn klanten. Doordrongen van de reispassie verzorgen deze reisspecialisten jouw reis tot in de puntjes vanaf de eerste kennismaking tot na terugkomst.

Voyage Unique

Door de coronacrisis zijn we genoodzaakt om onze bestemmingen selectiever te kiezen. Toch is er in heel Europa heel wat te beleven. Het is net die belevenis die centraal staat bij Voyage Unique. "Onze klanten willen iets beleven tijdens hun vakantie. Denk aan de combinatie van een strandvakantie in Italië met een oversteek naar Slovenië, enkele overnachtingen in Zwitserland, met een verblijf in Toscane, een terugkeer via de Alpen," vertelt Pedro Verfaillie van Reisbureau Voyage Unique.

Uw reis begint hier

Voor Voyage Unique moet elke vakantie, elke reis uniek zijn. Al meer dan 30 jaar streeft dit reisbureau naar het ultieme reisgenot van zijn klanten. "We zijn doordrongen van de reispassie. Als reisspecialisten verzorgen we elke vakantie tot in de puntjes, vanaf de eerste kennismaking tot na de terugkeer."

Het begint al vanaf het persoonlijk contact, via telefoon, e-mail of bij iemand thuis buiten de openingsuren. De vakantiewensen worden eerst grondig geanalyseerd en vervolgens zorgvuldig uitgewerkt volgens het budget. Voor vertrek ontvangt de klant een gedetailleerde briefing met een mooi pakket van reisdocumenten. Ook tijdens en na de reis blijft Voyage Unique het aanspreekpunt.

Reizen om iets te beleven

Pedro: "Mensen willen vandaag iets beleven op vakantie. Voyage Unique is geen klassiek reiskantoor dat vakanties aanbiedt van één grote touroperator. Je kan voor zulke reizen wel terecht bij ons, maar helemaal uitleven doen we ons in de reizen op maat, voor koppels, gezinnen met kinderen, senioren. Groot voordeel van een à-la carte-vakantie is dat je reis een echte beleving wordt. Vandaag zien we dat steeds minder mensen opteren om een hele vakantie in één hotel te verblijven en elke dag naar het strand of het zwembad te gaan."

Citytrip, cruise, safari, reis op maat of groepsreis?

Zin in een deugddoende citytrip, cruise, safari, reis op maat of groepsreis? Belangrijk is dat onze reisadviseurs vertrekken vanuit hun buikgevoel. Pas als dat goed zit, wordt de reis in een mooie verpakking gestoken. Dit is en blijft ons statement. Kennis, een persoonlijke a-to-z service en een correcte prijs zijn de troeven van Voyage Unique.

Cruises - Luxereizen - Safari - Rondreizen op maat - Groepsreizen - Club Med - City trips - Huwelijksreizen

Fijne activiteiten op vakantie

Voyage Unique informeert je zeer uitgebreid over je vakantiebestemming. Je verneemt welke activiteiten je er allemaal kan doen. Als je dat wenst, maakt het reisbureau op voorhand de nodige reservaties: raften, fietsen, museumbezoeken,...

"We hebben een uitgebreid netwerk overal ter wereld van specialisten die ons leuke tips bezorgen. Dat hebben we uitgebouwd door onze aanwezigheid op vakantiebeurzen, door onze deelname aan workshops en door onze eigen prospectie.
Ons netwerk houdt ons ook voortdurend op de hoogte over de laatste nieuwe accommodaties in alle prijsklassen. Samen zoeken we uit wat voor jou en je medereizigers het perfecte logeeradres is."

Natuurlijk zorgt Voyage Unique ook voor de administratieve afhandeling van je reis, zodat je nergens voor verrassingen komt te staan.

Reiskantoor met een verhaal in Sint-Martens-Latem

Kom dus gerust langs voor reisinspiratie. Geef een telefoontje, maak een afspraak of stuur een e-mail. Bij Voyage Unique kan je terecht voor tips over interessante en unieke bestemmingen.

Want reizen is en moet 'unique' blijven!