Grondig Anders

Grondig Anders is een project waarbij ecologisch moestuinieren een vertrekpunt is om mensen te verbinden, kennis uit te wisselen en anders te werken en te leven.

Waarom?

Grondig anders wil een nieuwe manier van werken en leven initiëren MET respect voor het ritme van mens en natuur EN met een maatschappelijke impact in de dichte buurt.

Wat?

Ecologisch moestuinieren: We willen groenten en fruit kweken, verdelen en klaarmaken op een grondig andere manier zien gebeuren. We willen op een kleinschalige, ecologische manier tuinieren, met respect voor de grond, mens en milieu, op het ritme van de natuur en de seizoenen.

Mensen en organisaties verbinden: We willen samen met diverse groepen en individuen uit de maatschappij dit project uit de grond stampen. En op veel verschillende manieren verbinding creëren. Dit door samen in de moestuin te werken creëren we kansen voor ontmoetingen op verschillende plaatsen.

Kennis uitwisselen: We willen de ecologische moestuinkennis en alle principes binnen “Grondig Anders” delen en verspreiden. Dit doen we door binnen onze nieuwe organisatiestructuur in te zetten op samen leren en samen werken. We brengen de visie “Grondig Anders” in de praktijk: we bieden allerhande workshops en moestuinwerkdagen aan en dragen zo actief onze missie uit.

Grondig Anders
Grondig Anders
+15

Vertel ons jouw project

Vertel ons jouw project

Liever direct
iemand spreken?

Geert Devloo Founder-Manager