Bedrijfsgegevens
Diksmuide & Oostkamp, West-Vlaanderen +32477708386 www.dc-infrarood.be info@dc-infrarood.be

DC-Infrarood, met showrooms in Brugge (Oostkamp) en Diksmuide, is specialist in Health Mate® infraroodsauna-cabines. De Health Mate® infraroodsauna-cabines met therapeutische werking ontgiften het lichaam en verlichten medische klachten.

DC-Infrarood

Health Mate® staat sinds 1979 bekend om zijn uitstekende infraroodsauna-cabines. Elke klant ontvangt bij aankoop een certificaat van levenslange fabrieksgarantie.

Op zoek naar een infraroodcabine?

In de showrooms van DC-Infrarood van Oostkamp en Diksmuide stellen Dirk Coucke en Corinne Debbaut hun aanbod open voor publiek. Als verdelers van Health Mate® zijn zij hét aanspreekpunt voor informatie over infraroodcabines en hun heilzame werking. 

Corinne is pijnpatiënte en lijdt aan zware fybromyalgie. Daarnaast heeft ze heeft te kampen met artrose en Addison. 

Omdat ze zoveel pijn had, kocht Dirk voor haar een infraroodcabine. "Het is door mijn ziekte gekomen dat we de infraroodcabines van Health Mate® zijn beginnen distribueren. Die hebben een enorm krachtige, therapeutische werking", vertelt ze. "Ik gebruik de cabine ondertussen bijna 10 jaar en heb geen pijnstillers meer nodig. Genezen doe ik niet door de cabine, maar mijn levenscomfort is wel aanzienlijk verhoogd."

Infraroodcabine kopen in regio Brugge

Health Mate® Infraroodsauna-cabines hebben een positief effect op spieren en gewrichten. De infrarood Tecoloy® stralingselementen met 100% lange golf stralen (IR-C) zijn  niet alleen bijzonder aangenaam maar ook veilig. De werking dringt door de huid tot op het bot, waar het een helend effect heeft op iedere laag.

De therapeutische warmte van een infraroodsauna-cabine

Health Mate® is al 42 jaar marktleider in infraroodcabines. De infraroodgolven lange-golf (IR-C) hebben een therapeutische werking op het menselijk lichaam (deep level therapy™). De Health Mate® infraroodstralen brengen microscopisch kleine watermoleculen in beweging, waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er zelf voor dat deze warmte diep in het lichaam wordt gestuurd, waardoor het sneller, efficiënter, beter én vooral veiliger opwarmt. Als gevolg daarvan versnelt de bloedcirculatie in het hele lichaam en verbetert het cel metabolisme.

Zowat alle ziektebeelden hebben baat bij IR-C lange-golf infraroodstralen. "De sessies in de cabine zijn ook goed voor mijn cardio. Doordat ik niet kan sporten, was mijn cardio lui geworden. IR-C lange-golf infraroodstralen zijn ook goed voor mensen met hart- en bloedvatproblemen," aldus Corinne.

Voordelen Health Mate® infraroodcabine

Volgens Corinne verlicht een Health Mate® infraroodsessie spier- en gewrichtspijnen en is het goed bij reuma, artrose en fibromyalgie. Een greep uit de talloze voordelen:

  • Verbetert de immuniteit
  • Verbetert de bloeddoorstroming
  • Verbetert de conditie
  • Maakt de huid frisser en jonger
  • Vermindert cellulitis en is de ideale detox
  • Verbrandt calorieën zonder moeite

Health Mate® therapeutische infraroodcabines

Niet elke infraroodcabine creëert een therapeutische werking: "Veel merken op de markt geven alleen maar aangename warmte. Health Mate® beschikt als enige ter wereld over de gepatenteerde NASA Tecoloy® lange-golf (IR-C) stralingselementen waardoor een therapeutische werking ontstaat. De IR-C lange-golf en de precieze golfbewegingen zorgen ervoor dat de straling het lichaam van diep vanbinnen naar buiten opwarmt."

Elke klant ontvangt bij aankoop een certificaat van levenslange fabrieksgarantie op de volledige elektronica (sinds 1979).

Exclusief bij DC-Infrarood: om de werking van de Health Mate® Infraroodsauna-cabine te ontdekken en te ervaren, zijn er beurtenkaarten van 5 of 10 beurten verkrijgbaar.