Frites à l' Heure

Frites à l' Heure

Bedrijfsgegevens
O.L. Vrouwstraat 20, 8500 Kortrijk +32 494 60 07 64 www.fritesalheure.be/ info@fritesalheure.be
Dhr. Bram Wylin Zaakvoerder
Dhr. Gregory Six Zaakvoerder

Frituur in Kortrijk, maar ook restaurant, take-away en vooral: smaakmaker

Met een naam als ‘Frites à l’ Heure’ moeten je frietjes uiteraard uitstekend zijn. Toch kan je op dit adresje in centrum Kortrijk terecht voor veel meer dan enkel en alleen heerlijke frietjes. Huisgemaakte burgers, verse vol-au-vent, frituursnacks of zelfs een spaghetti bolognaise, steak of côte à l’os? Bij Frites à l’ Heure vind je (en proef je dus) van alles wat.

Bovendien is dit frietadresje meer dan enkel een frituur. Meer nog: eigenlijk is het een bistro waar je ook frietjes kan afhalen. Zaakvoerder Bram is een echte interieur-duizendpoot. Zakenpartner Gregory heeft dan weer reeds enkele jaren ervaring in de horeca. Die combinatie maakt van deze ‘frituur-annex-bistro’ een zaak waar je je meteen welkom voelt, en waar je dus ook graag blijft eten.

Frieten eten in Kortrijk: bistro met stijl!

Temidden van de tweede golf tijdens de corona-pandemie besloten Bram en Gregory om Frites à l’Heure op te starten.  In het voormalige kattencafé waar hun zaak nu gevestigd is, stripten ze alles en begonnen ze met een schone lei. Het resultaat: een mooie ruimte die praktisch en smaakvol ingedeeld is. Verbouwen deden ze overigens zonder architect, maar helemaal met het ‘interieur-brein’ van Bram aan de basis.

Dat Bram en Gregory vanaf het begin belang hechtten aan de details in hun zaak, is meteen op te merken. Niet alleen aan het interieur, maar ook aan de kleine details die van deze bistro zo’n mooi geheel maken. Zo krijg je bijvoorbeeld goudkleurig bestek als je er gaat eten, en komt datzelfde goudkleurige accent ook terug in andere delen van de bistro. Een mooie toets die zorgt voor een verwelkomend geheel!

Méé met de tijd: online frieten bestellen via de app en/of website!

Dat ze bij Frites à l’ Heure ‘méé zijn’, blijkt niet alleen uit de smaakvolle inrichting. Ook hun service is gemoderniseerd. Via een slim online bestelsysteem kan jij gemakkelijk jouw frieten, frituur snacks, burgers, verse maaltijden en meer reserveren. Al wat je moet doen is kiezen wat je wil en een tijdslot selecteren om ze af te halen. Gedaan met ellenlange wachtrijen op vrijdagavond dus!

Zelf zin gekregen in jouw portie frietjes met een lekkere snack? Surf naar www.fritesalheure.be of neem contact op via onderstaande knop.

Op en top Belgisch: een lekkere portie frietjes van de frituur. En eerlijk: hoe vaak staan we met z’n allen niet aan te schuiven op vrijdag om ons geliefkoosde frietje op te halen en zo het weekend in te zetten? Bij TWS Projects-lid ‘Frites à l’ Heure’ - een frituur in Kortrijk, annex bistro,gaan ze nog een stap verder. Daar kan je op vrijdag niet alleen je frietjes uithalen, je kan er ook lekker tafelen in de bistro-setting. Een frituur die niet voelt als een standaard frituur? Check!

  • Horeca