Giorgio Kortemark

Giorgio Kortemark

Bedrijfsgegevens
Hoogledestraat 60, 8610 Kortemark +32 51 56 93 61 giorgiokortemark.be giorgiokortemark@telenet.be
Giorgio Kortemark
Johan Vanderjeugt Zaakvoerder

Giorgio; al 30 jaar dé lokale handelaar met stijl in Kortemark! 

Giorgio Kortemark - die naam zal bij heel wat mensen ongetwijfeld een belletje laten rinkelen! Van her en der in België komen modeliefhebbers zich bij de lokale befaamde handelaar tegoed doen aan de nieuwste, meest stijlvolle dames- en herenmode! Due Amanti, K-Design, Raffaello Rossi, Zilton, Fred Perry, Lyle&Scott en nog zoveel meer merken? Bij Giorgio vind je het allemaal!  

GIORGIO -  een mannelijke, stoere Italiaanse naam - doet ongetwijfeld ook jou wegdromen van modestad Milaan of prachtig geklede Italiaanse beau monde. De keuze van die naam is er dan ook eentje die bewust gemaakt werd. Als het op mode aankomt is Italië namelijk een érg belangrijk land. Top weverijen die de beste katoen en de mooiste kwalitatieve stoffen maken - die vind je er bij wijze van spreken om elke hoek.

 

Dames- en herenmode  die mode, kwaliteit en comfort combineren 

Vóór 2017 was kledingwinkel Giorgio vooral gespecialiseerd in herenmode. Toen echter bleek dat ook de dames die met hun partners, zonen, broers en vaders kwamen shoppen érg veel interesse hadden in de luxeuze, perfect afgewerkte kleding bij Giorgio, werd de collectie uitgebreid. 

Zo gezegd, zo gedaan. Vandaag de dag kan je bij Giorgio in Kortemark dan ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan kwaliteitskleding en kwaliteitsschoenen voor dames en heren van kwaliteitsmerken die voor jou stijl, comfort én een perfecte afwerking combineert - en dat aan de correcte prijs!

 

Advies op maat zonder verkoopspraat - daar kan je op rekenen! 

Wat het helemaal afmaakt? Wie bij Giorgio gaat winkelen krijgt geen flauwe verkoopspraat aangemeten. Meer nog: bij Giorgio staan de verkopers erop om jou zo goed mogelijk te adviseren, en om jou een ‘thuis’-gevoel te bezorgen wanneer je er winkelt. 

Die persoonlijke aanpak zorgt dan ook voor een erg fijne ervaring waar je met plezier op terugkijkt.. Het team neemt er uitgebreid de tijd om samen met jou op zoek te gaan naar fijne outfits voor belangrijke momenten, en outfits waar jij je simpelweg goed in voelt. Want dat is de uiteindelijke missie van zaakvoerder Johan Vanderjeugt! 

 

Een zaakvoerder die van dichtbij meemaakt wat sociale doelen steunen kan opleveren! 

Zaakvoerder Johan Vanderjeugt hoefde niet lang overtuigd te worden van een lidmaatschap bij TWS Projects. Hij wéét namelijk écht hoe sociale doelen het verschil kunnen maken in mensenlevens. Zo heeft zijn eigen zoon bijvoorbeeld een mentale beperking. Aan motivatie om hieraan mee te werken dus zeker geen gebrek! 

Daarbij komt ook dat Johan erg gepassioneerd is over lokale handel, en ondernemerschap in de eigen streek. Voor hem is het dan ook uitgemaakte zaak dat een lidmaatschap bij TWS Projects alleen iede

Giorgio Kortemark

Dé key tot je goed voelen in je vel? Een flinke dosis zelfvertrouwen! En daar kan een outfit jou absoluut bij helpen. Dat weten ze ook bij kledingwinkel Giorgio in Kortemark. Daar kan je daarom niet alleen terecht voor stijlvolle heren- en damesmode - je krijgt er advies, tips en een leuke babbel in de winkel gratis bovenop!  

 

reen ten goede kan komen! 

  • Dames- & herenkledij