Bedrijfsgegevens
Makeveldstraat 5A, 8610 Kortemark 051 79 79 00 isolteam.be info@isolteam.be
Isolteam
Hendrik Snauwaert Zaakvoerder

Isolteam: ondernemer met een hart voor het klimaat!

Duurzaamheid en circulariteit staan bij Isolteam hoog op de agenda. Daarom isoleren ze conform het Vlaams Klimaatplan. Dat plan legt onder andere een renovatieplicht op (vanaf 2023) voor bestaande woningen met een EPC-waarde E of hoger. Koop je dus zo een woning? Dan dien je binnen de 5 jaar te renoveren tot een woning met EPC-waarde D.

Voor bedrijfsgebouwen trekt de Vlaamse regering deze lijn nog wat verder door. Sinds 1 januari 2022 moeten die namelijk na aankoop binnen de 5 jaar minstens een EPC-waarde C halen. Ben jij dus eigenaar van een woning met EPC-waarde E of hoger? Bij Isolteam kan je er alvast op vertrouwen dat je deskundig, gericht én professioneel verder geholpen wordt.

4.500 isolatieprojecten over heel België

Dat Isolteam gekend is als dé expert in isolatie, bewijzen hun indrukwekkende cijfers. Dagelijks werken ze met tot 30 teams aan het verbeteren en uitvoeren van isolatie over heel Vlaanderen en in stukken van Wallonië.

Jaarlijks voert Isolteam tot wel 4.500 (!) isolatieprojecten uit. Dat zijn er maar liefst ongeveer 375 op maandbasis. Aan isolatie expertise en ervaring dus alvast géén gebrek! Dit allemaal besturen doen ze trouwens vanuit hun vestigingen in Kortemark (waar de hoofdzetel zich bevindt), Denderleeuw en Hoboken.

Innovatief isoleren met oog op de toekomst

Isolteam volgt de innovaties in de sector op de voet. Zo gebruikt het bedrijf nu bijvoorbeeld ook Icynene om te isoleren. Dat is isolatieschuim dat ter plaatse met de vrachtwagen gespoten wordt, bijvoorbeeld in je dak of aan de onderzijde van je kruipkelder.

Dit schuim breidt mooi uit en kan zo erg regelmatig worden aangebracht. Het heeft bovendien ook een goede isolatiewaarde, een perfecte luchtdichting en het kan ook op moeilijk bereikbare plaatsen aangebracht worden.

Dé expert in thermisch isoleren

Waarom isoleer je eigenlijk best een woning? Het antwoord daarop bevat meteen 3 goede redenen. Door te isoleren verminder je ten eerste je CO2-uitstoot, verbeter je je leefmilieu en je comfort (want: minder tocht, dus het is warmer in je woning of bedrijfsgebouw) én bespaar je op je energiefactuur.

En hoe je dat dan moet aanpakken? Laat een expert van Isolteam ter plekke komen naar jouw gebouw. Die kan je de meest optimale én renderende oplossing voorstellen! Samen met jou gaan de Isolteam-experts op zoek naar een oplossing op maat. Handig!

Meer weten over het isoleren van je bedrijfsgebouw of woning en de premies die daartegenover staan? Contacteer Isolteam via mail of bel hen op het nummer: 051 79 79 00

Neem contact op!

Isolteam

De vraag naar goede isolatie is groot - zeker nu de energieprijzen de lucht in gaan… Wie zijn huis goed isoleert, bespaart namelijk flink op verwarmingskosten, en bijgevolg op zijn elektriciteits- en gasfacturen. Enter: de helden van Isolteam - specialist in thermische en akoestische isolatiewerken met diverse materialen en technieken. Een isolatie-uitdaging? Isolteam gaat die nooit uit de weg!

 

 

  • Thermische en akoestische isolatiewerken