Korfine

Korfine als partner bij huurwaarborg, huurverzekering of rechtsbijstandverzekering!

Bedrijfsgegevens
Nijverheidskaai 3/0021, 8500 Kortrijk +32 (0)56 21 61 82 https://www.korfine.be/ info@korfine.be
Korfine
Matthias Boterbergh Product Manager

Jouw huurwaarborg - veilig bij Korfine te Kortrijk

Korfine is een door de FSMA erkend gevolmachtigd onderschrijver binnen de Korfinae groep welke al sinds 1993 actief is als partner van de vastgoedmakelaar. Deze organisatie is dan ook uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Belgische vastgoedmarkt. Dagelijks doen er meer dan 3000 vastgoedmakelaars een beroep op hun diensten.

De zekerheid en service die vastgoedmakelaars op deze manier aan hun klanten bieden betekent een belangrijke meerwaarde voor hun activiteiten.

Als huurder kan je bij Korfine terecht voor het online, snel en veilig vestigen van je huurwaarborg. Maar wat wil dat concreet zeggen voor jou?  “Eigenlijk is Korfine jouw grote ontzorger op vlak van verhuur”, zegt Product Manager Matthias Boterbergh. “De huurder en verhuurder hoeven zich niet meer te verplaatsen naar tal van organisaties om de verhuis te regelen.”

“Al wat je als huurder moet doen om je huurwaarborg te vestigen is ons jouw getekende voorstel bezorgen en het overeengekomen bedrag storten, daarna doen wij de rest”, gaat hij verder. “Bovendien bezorgen we zowel huurder, verhuurder en de betrokken vastgoedmakelaar de nodige bewijzen - jij moet dus geen contact meer opnemen en onderhouden met de verschillende partijen.”

“Daarnaast hebben we ook een soort beschermende rol tegenover de huurder”, zegt Matthias. “Echte misbruiken (zoals de vraag om de huurwaarborg contant te betalen of dat één van de partijen ervandoor gaat met de huurwaarborg) komen vandaag nog weinig voor. Toch kan je jezelf beter behoorlijk beschermen door te kiezen voor een wettelijk erkende oplossing zoals die van Korfine.”

Ook interessant? Vanaf het moment dat de huurwaarborg gevestigd is bij Korfine, is deze geblokkeerd en levert deze een gegarandeerd rendement op dat gekapitaliseerd wordt. “Daar kan je zeker wat uit halen”, vertelt Matthias. “Zo kan je nog een centje verdienen aan je huurwaarborg. En dat aan de vaste intrestvoet die op het moment van het ingaan van je huurperiode geldt.”

Ook voor verhuurder: huur- en rechtsbijstandverzekering

Niet van plan om te huren, maar wel om te verhuren? Ook dan kan je bij Korfine terecht. Verhuurders kunnen bij hen terecht voor een huur- en rechtsbijstandverzekering.

 “Uiteraard hopen we voor de verhuurder dat het niet nodig is”, lacht Matthias. “Maar we weten uit ervaring dat ook verhuurders regelmatig met moeilijkheden te kampen krijgen. Dankzij onze huur- en rechtsbijstandverzekering kunnen zij kort op de bal spelen en de (financiële) schade zoveel als mogelijk beperken.”


“Eigenlijk willen we er bij Korfine voor zorgen dat het huren en verhuren van alle soorten vastgoed zo soepel, efficiënt en zorgeloos mogelijk verloopt voor alle partijen”, besluit Matthias. “Beschouw ons dus als jouw rechterhand die je het leven heel wat makkelijker maakt!”

Meer info over Korfine vind je via de knop hieronder.

Korfine

Een woning, een appartement of zelfs een kantoorgebouw huren of verhuren? Daar komen heel wat praktische regelingen bij kijken, waaronder ook het regelen van de huurwaarborg. En dit terwijl jij als huurder volop bezig bent om je verhuis te organiseren.
Naast de huurwaarborg biedt Korfine daarom ook een huur- en rechtsbijstandverzekering voor verhuurders zodat zij zich kunnen beschermen tegen eventuele problemen met de huurder.

Bij Korfine kan je dus rekenen op top verzekeringsproducten en diensten! Zo vormen zij dé  noodzakelijke schakel tussen huurder, verhuurder en vastgoedmakelaar.

  • Verzekeringen