Bedrijfsgegevens
Marijn Masschelein Zaakvoerder

Iedereen gelijk voor deze kinesist in Moorsele

“Nog te vaak worden moderne zorgtechnieken voorbehouden voor topsporters. Maar waarom?”, vraagt Marijn zich af. “Jong, oud, sporter, geen sporter,... Het maakt niet uit wie jij bent, je hebt toch evenveel recht op degelijke kinesitherapie als een ander? En waarom zouden we bepaalde technieken, toestellen en meer voorbehouden voor een selecte groep aan mensen, terwijl heel wat anderen hier ook baat bij kunnen hebben?’

Zijn visie: de best mogelijke zorg is er voor iedereen. Bij Marreva sta jij daarom als persoon centraal, wat je achtergrond ook is. “We streven er continu naar om onze klanten een behandeling op maat te geven op de best mogelijke manier.”

Kine Moorsele: van  topsport-stagiaire naar kinesist voor mensen in de buurt

“Mijn carrière is begonnen met stages die ik liep in de eerste voetbalklasse”, vertelt Marijn. “Als beginnende kinesist/student werkte ik dus best op hoog niveau. Daar leerde ik bepaalde technieken aan die ik vandaag de dag meepak naar mijn eigen praktijk.”

Bij Marreva kan je vandaag de dag terecht voor heel wat soorten behandelingen en therapieën zoals orthopedische revalidatie, sportkine, dry needling, manuele therapie, bikefitting, rugschool en zelfs cardiotraining. Heel wat soorten kinesitherapie in één praktijk, en dus zeker eentje op jouw maat.

Toch benadrukt Marijn het belang van een individuele behandeling per persoon. “Niet iedereen heeft hetzelfde lichaam. Het lijkt me dan ook logisch dat niet iedereen dezelfde zorgnoden heeft. Daarom kijken we graag gericht met elke cliënt wat we voor hem of haar kunnen doen.”

Daarnaast schoolt het team van Marreva zich continu bij om bij te blijven met de meest moderne, geavanceerde technieken. Want ook aan opleiding hechten ze bij Marreva heel wat belang. “In ons vak is het cruciaal om je te blijven bijscholen. Want alleen zo kunnen we onze cliënten de best mogelijke zorg bieden!”

Kinesitherapie op maat in Moorsele?

Op zoek naar een goeie kinesist in jouw buurt? Neem telefonisch contact op via +32 473 66 46 40

“Waarom zou je voetballer, basketballer of fietser moeten zijn om toegang te hebben tot de best mogelijke zorg?”. Het is een vraag die Marijn Masschelein, kinesist in Moorsele, zich al even stelt. Voor hem is zorg op maat een basisrecht, en al zeker geen voorrecht voorbehouden voor topsporters. Opdat iedereen de best mogelijke zorg zou kunnen krijgen met de meest moderne technieken, opende hij kinesitherapiepraktijk Marreva - eerst in Moorsele, binnenkort ook in Izegem.

  • Kinesitherapie