Orthopedische schoenen voor dames en heren

Comfortabel wandelen, lopen of werken: alles begint bij wat je aan je voeten trekt Toch is het niet voor iedereen even vanzelfsprekend om schoenen te vinden die een dansje door het leven mogelijk maken. Bij Ortho-Dynamics is dat echter wel hét streefdoel.

Hun missie? Ervoor zorgen dat jij kan wandelen, werken, dansen, huppelen en/of sporten met de best mogelijke ondersteuning aan je voeten. Hoe ze dat waarmaken? Door hun uitgebreide expertise en innovatieve technieken om te zetten in oerdegelijke schoenen!

“Ons oog voor maatwerk onderscheidt ons van de massa”, vertelt Alexander Tinel ons. Hij is zaakvoerder van Ortho-Dynamics en daarbij ook al jaren actief als orthopeed. “Een degelijke schoen maak je niet via massaproductie. Elk mens heeft andere voeten en dus logischerwijs andere noden. Omdat wij rasechte vakexperts zijn met heel wat kennis van zaken, kunnen we voor elke klant echt maatwerk waarmaken.”

Steunzolen op maat: die vind je op dit adres in Kortrijk

Naast orthopedische schoenen, vind je bij Ortho-Dynamics ook steun- en sportzolen. En ook voor het maken daarvan, is het belangrijk om te vertrouwen op een expert. “Zolen hebben een ondersteunende, corrigerende, sturende, schokabsorberende of ontlastende functie.Net zoals je voor het vervaardigen van schoenen heel wat kennis moet inzetten, geldt dit voor het maken van steun- of sportzolen evenzeer. Ook daar helpen we je daarom graag mee.”

Naast ervaring, stiel en kennis van zaken, staan voor Alexander ook bijscholing en innovatie op de prioriteitenlijst. “Bij Ortho-Dynamics willen we continu mee zijn met de laatste stand van zaken”, vertelt hij. “Uiteraard zijn vakmanschap en onze ervaring grote troeven, maar toch hechten we er sterk belang aan om continu op zoek te gaan naar de best mogelijke manieren om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Daar maken bijscholing en innovatie dan ook integraal deel van uit.”

Zelf op zoek naar orthopedische schoenen of steunzolen op jouw maat?

Tijd om te investeren in een mooi paar schoenen voor die wandeling die al zo lang op de bucketlist staat? Zijn je sportzolen dringend aan vervanging toe? Wil je je werkcomfort drastisch verhogen? Wat je ook zoekt - bij Ortho-Dynamics kan je terecht voor professionele begeleiding en een mooi paar schoenen , steunzolen of sportzolen. Via de knop hieronder ontdek je er alles over.

Of je nu een fervent wandelaar bent, 10 kilometer hardloopt of hele dagen op je benen staat tijdens het werken - het is énorm belangrijk om te investeren in degelijke schoenen. TWS projects-lid Ortho-Dynamics helpt jou daarmee (letterlijk!) op weg! Voor de beste orthopedische schoenen, steunzolen, sportzolen en meer op jouw maat moet je bij dit familiebedrijf in Kortrijk zijn. Ambacht, ervaring en vooral: goesting om telkens bij te leren? Check

  • Orthopedie