Bedrijfsgegevens
Stephane Maes Zaakvoerder

Het ideale restaurant voor een etentje of business lunch in Kortrijk 

Wie op zoek is naar een plek om te lunchen of te dineren, zit bij Ripasso goed. Bij restaurant (maar eigenlijk nog zoveel meer dan dat!) Ripasso is het goed vertoeven. Een uitgebreide menukaart met voor ieder wat, een gezellige omgeving en vooral: een lekker warme sfeer om gezellig van lekker eten en van elkaars gezelschap in te genieten? Op dit adresje in hartje Kortrijk, vind je het allemaal. 

Zakenlunch op de planning? Ook dan kan je bij restaurant Ripasso terecht. Een snelle snack (denk aan vers bereide tartaar, een heerlijke croque of een dagsoep) of de daglunch aan de voordelige prijs van 19 euro - jij en je zakencontact(en) genieten sowieso!  

Wist je bovendien dat je bij Ripasso ook een feest kan organiseren? In een privéruimte? Ook dat kan! Mét aangepaste menu, waar ook vegetariërs, glutenvrije eters en meer hun lekkere gading vast en zeker in vinden. Ideaal voor je volgende personeelsfeest/bedrijfsfeest.  

Uit eten met de kids? Ripasso is kindvriendelijk! 

Geen zakenlunch of personeelsfeest, maar wel een etentje met het gezin? Waar ook (kleine) kindjes deel van uitmaken? Dat is meestal een hele opdracht. Je kan natuurlijk geen hele speelgoedwinkel meenemen, en als kleintjes zich vervelen, hoor je het snel genoeg. 

Geen nood: ook daar heeft Ripasso dé oplossing voor! Ontdek de Play-factory: 1000 vierkante meter aan speelruimte voor de (aller)kleinsten. Met mini-golf, ping-pongtafels, een speelkooi met ballenbad, reuze legoblokken en zélfs een springkasteel vervelen de kids zich sowieso geen moment. 

Vermaak troef in dit feestelijke restaurant!  

Op dit adresje in Kortijk houden ze bovendien niet alleen van lekker eten, maar ook van vermaak. Het restaurant organiseert sinds enige tijd daarom ook thema-avonden én dansavonden tijdens dewelke je proeft van een gevarieerd menu met aangepaste (sprankelende) drankjes. En dat met een DJ op de achtergrond tot wel 3u ‘s nachts. Hallo, heerlijk avondje uit!  

Ripasso

Heerlijke huisgemaakte kaaskroketjes als voorgerecht, zeetongetjes met frietjes als hoofdgerecht en een moelleux om het af te sluiten?  Bij restaurant Ripasso in Kortrijk kan je dat menu alvast gaan verorberen! De kers op de (overigens ook heerlijke) taart? Ook de kids kunnen mee tafelen. Of beter gezegd: zij kunnen zich uitleven in de Play-factory terwijl de volwassenen genieten van een overheerlijk menu. En staat er een personeelsfeest, zakenlunch of ander (zakelijk) event op de planning? Ook dan ben je bij Ripasso meer dan welkom! Leer dit gezellige restaurant in Kortrijk kennen.  

  • Horeca