Smooth Skin

De beste skin care en huidverzorging in Roeselare en Kortrijk

Bedrijfsgegevens
Wallenstraat 15, 8800 Roeselare +32 (0) 470 91 65 33 www.smoothskin.be delphine@smoothskin.be

De beste beauty & skin care van Kortrijk, Roeselare en omstreken!

Al meer dan 10 jaar kan je in het huiselijke beautysalon of de zogenaamde ‘Skin Clinic’ van Smooth Skin in Kortrijk terecht voor verschillende huid- en beautybehandelingen zoals huidverbetering en -verjonging, afslanking en versteviging. En ook de definitieve laserontharing is er al enkele jaren een vaste waarde.

Sinds kort vind je Smooth Skin ook terug in Roeselare. Naast een nieuwe ‘Skin Clinic’ die heel wat beautybehandelingen aanbiedt, vind je in de prachtige nieuwe vestiging  ook een gloednieuwe concept store genaamd de ‘Belevingsboetiek’ waar je heel wat self care-items op de kop kan tikken.

“Ik wou een plek creeëren waar je je even helemaal kan loslaten”, vertelt zaakvoerder Delphine. “Daarom kan je hier in Roeselare niet alleen kiezen voor een heerlijke gelaatsverzorging of huidverjonging - je kan hier ook alles vinden om je eigen wellness thuis te creëren. Van de juiste huidverzorgingsproducten tot kledij en interieur: wij zorgen er graag voor dat jij je eigen self care-cocoon kan maken. Bovendien bieden we hier ook yogalessen aan op zaterdag om die rust helemaal te laten terugkomen.”

Huidverbetering, huidverzorging, huidverjonging en zelfs laserontharing in Kortrijk en Roeselare

Dat je bij Smooth Skin aan het juiste adres bent, staat vast. Zaakvoerder Delphine heeft al 15 jaar ervaring met alle mogelijke huidverzorging en beauty behandelingen. “De resultaatgerichte gelaatsverzorgings- en innovatieve beautybehandelingen interesseerden me altijd het meest”, vertelt ze. ‘Ik kampte vroeger zelf met heel wat huidproblemen en wou een plek creëren waar iedereen kan aankloppen voor het  juiste advies en op maat gemaakte behandelingen mèt resultaat.”

In de Skin Clinic van Kortrijk kan je terecht voor definitieve laserontharing, Vossman huidverstevinging, een lipolaser-behandeling, quick smooth facials en Nomige gelaatsverzorging en DNA-analyse van de huid. In de Skin Clinic in Roeselare kan je ook al deze beautybehandelingen laten uitvoeren, maar kan je bijvoorbeeld ook een acné traject boeken en vlekjes laten weglaseren.

De grote rode - of moeten we groene - draad bij Smooth Skin zijn ongetwijfeld  de natuurlijke en duurzame producten die je in de shop terugvindt, waarvan er overigens ook heel wat van Belgisch zijn. In de Beauty Clinics en in de Belevingsboetiek vind je merken zoals Nomige, Abel, Costume National, Miglot, Naïf, Esse, Verso, Insentials, Likami skincare  en meer.  “Ik vind het heel belangrijk om met super kwaliteitsvolle producten te werken”, zegt Delphine. “Daarom vind je in onze shop en in onze beauty clinics alleen de beste producten terug.”

Het hele Smooth aanbod zelf ontdekken?

Jezelf eens laten  verwennen in één van de Beauty Clinics?   Maak online je afspraak via de website van Smooth Skin of neem telefonisch contact op via onderstaande knop of breng een vrijblijvend een bezoekje aan de belevingsshop!

Smooth Skin

Wil je even helemaal tot rust komen? Zoek je een plek waar je tal van huid- en beautybehandelingen zoals laserontharing, gelaatsverzorging, huidverjonging en meer kan ondergaan? En ben je vooral fan van natuurlijke producten? Smooth Skin biedt jou ongetwijfeld hét antwoord op al die vragen.

  • Skin Care