Bedrijfsgegevens
VIQTUS
Alexander Vanwalleghem Zaakvoerder

Gericht werken aan jezelf met een persoonlijke aanpak - bij VIQTUS kan dat!

Overwinning, zege,… dé filosofie achter de naam VIQTUS (naar het latijnse woord ‘victoria’, wat zoveel wil zeggen als ‘winnen’). En meteen ook de filosofie achter de aanpak van zaakvoerder Alexander Vanwalleghem en zijn team!

“Building a better you”  - dat is wat je doet wanneer je je traject opstart bij VIQTUS. Door actief bezig te zijn met beweging, maar ook door bewuster om te gaan met voeding bijvoorbeeld. Allemaal zaken waarmee jouw persoonlijke coach bij VIQTUS je graag op weg helpt.

Je lidmaatschap start je er bovendien niet zomaar. Je begint met een persoonlijk intakegesprek . Op die manier - door je gerichte vragen te stellen - kan er voor jou een persoonlijk traject opgestart worden dat helemaal in jouw doelen past.

Werken aan jezelf als totaalpakket

Bij VIQTUS ben je aan het juiste adres om écht aan jezelf te werken. Het is de plek bij uitstek om je even te ontspannen tijdens de rush van het drukke ondernemersleven bijvoorbeeld. Daarbij focust jouw coach niet alleen zozeer op fysieke prestaties, maar wél op je totale levensstijl.

Om jouw plan zo goed mogelijk bij je te laten passen, kan je daarom bijvoorbeeld ook een DNA-analyse laten uitvoeren. Die vormt dan de rode draad doorheen je tracject bij VIQTUS fitness, en is een houvast voor zowel jij als je coach.

Of misschien wil je wel gebruik maken van een Relox capsule? Dat is een speciaal ontwikkeld toestel dat jou helpt met o.a. gewrichtspijnen, maar ook met anti-veroudering, slapeloosheid en meer. Hoe dan? Doordat je in een dergelijke capsule o.a. flink gaat zweten, raak je bijvoorbeeld heel wat toxines kwijt. Bekijk het als een soort sauna, maar dan nog beter!

Groepslessen, toestellenwerk of liever een one-on-one begeleiding op een locatie in de buitenlucht? Dat hangt van jou af. VIQTUS beschikt over zowel indoor als outdoor locaties met hoogtechnologische, state of the art infrastructuur en toestellen. Samen met je coach kan je dan ook gaan kijken naar een plan dat in jouw leven past!

Hoe persoonlijker de aanpak, hoe beter!

Het ledenaantal bij VIQTUS ligt bewust laag. Dat is opdat de coaches er zoveel mogelijk persoonlijke begeleiding kunnen geven aan wie daar nood aan heeft. Een koffie na het sporten of een langere tennis-sessie hoort daar bijvoorbeeld ook bij.

Of die persoonlijke aanpak dan iets voor jou is? Dat test je makkelijk uit op één van de twee locaties in Roeselare. Oprichter Alexander heet je er graag welkom!

VIQTUS

Een nieuwe, gezondere levensstijl hanteren? Dat gaat niet altijd zonder slag of stoot, zeker wanneer je een drukke business agenda hebt. En dat weten ze ook bij fitnessclub VIQTUS in Roeselare. Een persoonlijke aanpak, trainingsschema’s op maat, luxe toestellen en vooral: veel coaching. Hier sta jij als drukke ondernemer even écht centraal!

 

 

  • Healty lifestyle, personal trainer & tenniscoach