Bedrijfsgegevens
Beversesteenweg 624, 8800 Roeselare +3251629562 https://vmatic.be/ info@vmatic
Vmatic BV
Tim Vanderhaeghen Zaakvoerder

Residentieel of industrieel? Op elk gebouw past een poort op maat!

Op zoek naar een nieuwe garagepoort voor bij je thuis? Of misschien heeft jouw industrieterrein wel een poort die toe is aan wat vernieuwing (hallo verouderde systemen!)? Wat voor soort poort jij ook nodig hebt - Vmatic zorgt ervoor. En dat doen ze naar eigen zeggen bovendien snel!

Eerste stap in het vernieuwen, automatiseren of installeren van jouw poort is dan ook bekijken waar je net nood aan hebt. Heb je een poort nodig voor je kantoorgebouw? Dan zal dit systeem waarschijnlijk heel anders zijn dan je eigen garagepoort thuis..

Op industrieel niveau automatiseert en installeert Vmatic dan ook industriële sectionale poorten of draai- en schuifpoorten. Zoek je dus een poort om de ondergrondse parkeergarage van je bedrijfspand af te sluiten? Of misschien heb je wel een opslagplaats buiten je gebouw waar je liever geen pottenkijkers en indringers toelaat? Bij Vmatic ben je aan het juiste adres!

En ook wie thuis een nieuwe poort zoekt, kan er terecht. Samen met jou gaat Vmatic op zoek naar de veiligste en meest stijlvolle oplossingen op maat. Zo kan jij genieten van een veilige plek thuis!

Jaarlijks onderhoud en 24/7 herstelservice - op Vmatic kan je rekenen

Waar ze bij Vmatic erg veel belang aan hechten? Dat is vooral de serivce (na verkoop). Zo staan ze er bijvoorbeeld op dat een jaarlijks onderhoud van jouw poort je alleen ten goede kan komen. Dat zorgt er namelijk voor dat jouw geautomatiseerde systeem jarenlang blijft meegaan.

En ook wie een probleem heeft met zijn poort - hoe dringend of niet dringend dit ook is - kan rekenen op de uitstekende service van Vmatic. Een dringend herstel aan jouw sectionaalpoort(en) en laadsystemen? Geen probleem.

De medewerkens van Vmatic staan 24/24 en 7/7 voor jou klaar om een noodherstel uit te voeren.De  meest courante onderdelen van alle merken hebben ze dan ook altijd op stock. Zo kunnen ze jou ervan verzekeren dat ze er snel bij kunnen zijn wanneer jouw poort reparaties nood heeft aan een reparatie.


Kwaliteit, service en maatwerk? Altijd en overal!

Dat klantvriendelijkheid en klanttevredenheid centraal staan bij Vmatic staat buiten kijf. Wie een poort laat plaatsen door dit team van experts mag zich dan ook verwachten aan een vriendelijke, vlotte service en correcte afspraken die nageleefd worden elke stap van de weg.

Vmatic BV

Een goede poort = een goede basis bescherming voor jouw huis, kantoorgebouw of zelfs industrieterrein. Of je nu op zoek bent naar een garagepoort, of iets om een industrieel terrein te beschermen tegen ongewenste indringers - bij TWS Projects-lid Vmatic zorgen ze graag voor poorten op jouw maat. En de onberispelijke service voor, tijdens en na plaatsing? Die krijg je er gratis en voor niets bij!

  • Poortservice