Zoka

Zoka: jouw partner in IT-ondersteuning

Bedrijfsgegevens
Zoka
Bram Vervacke Zaakvoerder

Technische IT ondersteuning in Roeselare

Hoe kies je wat werkt voor jouw bedrijf? Welke hardware- en software-systemen bestaan er allemaal? Welke daarvan heb jij ook daadwerkelijk nodig? En kan je er eigenlijk op vertrouwen dat die wel werken? Wie reeds op zoek ging naar nieuwe ICT-mogelijkheden - van nieuwe laptops tot een nieuw ERP-systeem - kan het beamen: de zoektocht is pittig en vooral tijdrovend wanneer je niet 100% op de hoogte bent van al wat in ICT-land leeft. 

Nieuwe systemen, toestellen en toepassing en schieten als paddestoelen uit de grond, investeren in ICT-systemen is behoorlijk prijzig en zelfs als je over de juiste middelen beschikt, is het nog een heuse opgave om hier ook daadwerkelijk mee te (leren) werken. Leg al deze factoren samen, en het is niet te verwonderen dus dat heel wat bedrijven werken met verouderde, complexere systemen die meer kosten met zich meebrengen dan dat ze resultaten opleveren.

Enter: ICT-partner Zoka. Hun missie? Komaf maken met inefficiëntie, dubbel werk en complexiteit in de ICT-structuur van Belgische kmo’s. “De juiste ICT-ondersteuning is cruciaal”, aldus Bram Vervacke van Zoka. “Wij verbeteren met onze ICT-mogelijkheden de dagelijkse werking van je bedrijf, zodat jij beter kan werken en bijgevolg meer uit je onderneming kan halen. Zeker voor kleine tot middelgrote bedrijven en zelfstandigen kan onze service een gigantisch verschil maken.”

“We willen ons steentje bijdragen aan het ondernemerslandschap in België”, zegt Bram. ‘Er zijn heel wat ondernemers die niet over de nodige kennis beschikken over ICT-gerelateerde zaken. Daardoor gaat heel wat potentieel jammer genoeg verloren. Daar komt bij dat het ondernemerslandschap in België sowieso al erg pittig is inzake regelgeving, bedrijfsvoering en meer. Door ondernemers alvast te ontzorgen op één vlak, leveren we ongetwijfeld een nuttige bijdrage.”

IT advies Roeselare: van installaties tot migraties, training en opleiding

Bij Zoka blijft het overigens niet alleen bij een installatie. Je kan er niet alleen terecht voor het vinden van het juiste systeem en de implementatie daarvan - ook aan opleiding en advies hecht deze organisatie het nodige belang. “We gaan gericht kijken hoe we klanten zo goed mogelijk kunnen ondersteunen op elke mogelijke manier”, zegt Bram.

“Sommige klanten hebben bijvoorbeeld een nieuw ERP-systeem nodig, of kunnen wel wat hulp gebruiken met het kiezen van de juiste laptop - andere klanten hebben meer baat bij een totaalpakket waarin we hen volledig ontzorgen. Dat doen we door voor onze klanten bv. de juiste hardware te kopen, de juiste software te installeren, die systemen te migreren met hun bestaande systemen,  en medewerkers ook meteen aan te leren hoe ze met die toepassingen optimaal aan de slag kunnen gaan.”

“Daar komt bij dat klanten ook altijd terecht kunnen bij Zoka voor ondersteuning en advies wanneer ze bijvoorbeeld technische hinder ondervinden, of wanneer ze met vragen zitten. Wij zijn in feite de full-scale ICT-partner aan hun zijde.”

Wil je Zoka zelf aanspreken voor jouw ICT-noden? Neem telefonisch contact op via +32 51 76 76 77, of neem contact op via onderstaande knop.

Neem contact op

Zoka

Een moderne, goed werkende IT-infrastructuur - het kan hét verschil maken voor de werking van jouw bedrijf. Echter is het vaak niet makkelijk om in een zee van software, hardware, IT-systemen en meer de juiste match te vinden, laat staan om te weten hoe je die systemen op zijn beurt moet gebruiken. Enter Zoka: specialist in ICT beheer in Roeselare. Van advies en implementatie tot opleiding op maat - hun full-service aanpak zorgt voor jouw gemak.

  • IT