Samen werken aan sociale doelen via evenementen? Een goed idee!

Inclusiviteit, connectiviteit, verbondenheid, saamhorigheid. Het is slechts een greep uit de gevoelens die we overhielden aan de avond van de G-sport - hét jaarlijks sportevenement bij uitstek waarbij sporters met een fysieke of mentale beperking in de verf gezet worden. En meteen ook hét perfecte voorbeeld bij uitstek om aan te tonen hoe ondernemers en sociale doelen hand in hand kunnen gaan met elkaar, en hoe ze elkaar via evenementen beter kunnen leren kennen!

Evenementen: een plek om te netwerken voor iedereen!

Evenementen zijn  dé ultieme plek voor sociale doelen en ondernemers om elkaar te ontmoeten in een informele, lossere sfeer. Een sfeer die alleen onze gemeenschappelijke doelen ten goede kunnen komen!

Dat evenementen bovendien dé plek zijn voor ondernemers om te netwerken, staat buiten kijf. Op evenementen zoals ‘De avond van de G-sport’ lopen erg veel interessante contacten rond. En het is meteen een plek om je eigen bedrijf prominent offline te vertegenwoordigen! Zo creëer je dus visibiliteit en leg je belangrijke contacten terwijl je ondertussen je hart als ondernemer laat spreken. Een win-win-win als je het ons vraagt!

De avond van de G-sport - een mooi voorbeeld van hoe het moet!

Een mooi voorbeeld van een evenement is ongetwijfeld de avond van de G-sport. G-sport is de overkoepelende benaming voor alle sporten die door mensen met een psychische, fysieke, verstandelijke, auditieve of visuele beperking beoefend kunnen worden. Het motto van veel G-sportclubs is dan ook: laat ons het plezier centraal zetten, niet de beperking!

Het steunen van G-sport doelen valt dan ook perfect in lijn met het behalen onze MVO-ambities. Voor TWS Projects was het dan ook erg fijn om als een van de partners deel uit te maken van zo een bijzondere avond.

Op de avond van de G-sport mochten we enkele mooie namen verwelkomen. Zo was ex-premier Yves Leterme er bijvoorbeeld aanwezig. Maar ook enkele mooie namen uit de sportwereld staken er verschillende G-sport doelen een hart onder de riem. Basketbalster An Wauters was bijvoorbeeld van de partij - maar ook ex-judoca Gella Vandecaveye en Cercle Brugge-speler Charles Vanhoutte waren aanwezig.

TWS Projects ondersteunt G-voetbalploeg Kortrijk!

Die laatste twee waren overigens niet enkel aanwezig om er de G-sport te ondersteunen. Gella Vandecaveye en Charles Vanhoutte zijn meter en peter van G-voetbal Kortrijk - een jonge G-voetbalploeg die voetballers met mentale en/of fysieke beperkingen ondersteunt, en één van de leden van TWS Projects.

Leer hen hier kennen

Heb je na het lezen van dit artikel ook zin gekregen om samen met TWS Projects je schouders mee onder sociale doelen zoals G-voetbal Kortrijk te steken?

Steun onze MVO-ambities (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) mee. Zo maak jij als ondernemer echt het verschil. Hoe dat in zijn werk gaat? Via de verschillende tools van TWS Projects krijg jij als ondernemer die onze projecten mee helpt realiseren je investering terugverdiend.

Elke partner geniet namelijk van uitgebreide publiciteit waardoor we jouw zichtbaarheid, naamsbekendheid en herkenbaarheid vergroten. Kortweg: bijdragen aan een betere wereld terwijl je onderneming groeit, en jij kan netwerken. Zo eenvoudig kan het zijn!

Wil je graag meer informatie over de de vele mogelijkheden binnen TWS Projects? Neem gerust contact op, wij beantwoorden met plezier al je vragen.